Ilyen zuhanytálcát be lehet rakni nálunk valahogy?
A mostani megrepedt, kivettem, a lefolyója kifelé volt.
így kb.
Amit vettem annak a lefolyója a fal felé van, ez akadály?
ilyen az új.
Annyi az egész hogy a lefolyó csövet meg kell hosszabbítani és oda alulra elvezetni.
Most így nem tudom hogy neked milyen a lefolyó csöved, mert nálam úgy van megoldva hogy a tálca megvan emelve kb 2cm-ert és az alatta lévő részen levan betonozva ahol van egy rés amibe a műanyag lefolyó cső meg el elrejtve egészen a kádi lefolyó csövéig és ott megy rá a fő szennyvíz csatornára.
Ha a te lefolyó csöved közvetlen ott kezdődik ahol a réginek volt a lefolyója akkor vagy meg kell emelni azt a részt, vagy a padlóba vésni helyet ahol belefér az új lefolyó cső hosszabbított változata és ennyi.
Abszolút semmi gond és semmi fejtörés nem kell!
Az új tálcához vegyél univerzális zuhanytálca szifont-ez direkt ilyenre van kitalálva!
Az alaphelyzetben 20 cm körüli lefolyócső 1 méterre széthuzható(olyan mint egy rendkívül rugalmas gégecső) így be tudsz építeni gond nélkül bármilyen 80x80-as vagy 90x90-es tálcát bármilyen lefolyó kiállás esetén is!
Az utolsó választ ne olvasd el az badarság.
A bordákban lerakódott piszok bár lehet hogy bűzlik de nem juthat ki a szabadba hiszen a bűzelzáró szifon után van-ergo nem kell vele foglalkozni.És a szinte folyamatos vízáramlás miatt az esélye is minimális hogy ott valami lerakódik.
A gyenge minőség is megalapozatlan téveszme.Miért lenne gyengébb minőségű egy hajlékony cső egy merev csőnél? Ha más nem a márka és az ár igazolja a jó minőséget hiszen a hajlékony csöves szifon csak a drágább kategóriában kapható és csak neves gyártóktól-nemigazán találni utángyártott szemetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!