Stihl vagy Husquarna láncfűrészt ajánlanátok?
husqvarna olcsóbb és van olyan minőségű mint a stihl de ettől függetlenül én stihlt szeretem jobban és azzal is dolgozok az van itthon nem is egy.
a stihlnél most akciós az egyik 50ccm gép múltkor volt szó erről az egyik kérdésnél 170ről 150re van akciózva.
Ez a kérdés sokakat érdekel,mivel valószínű senki sem milliomos aki itt kérdez,és ezért sokan figyelhetik a válaszokat.Én is tanács talan vagyok ,mivel mind kettő márka tetszik de pénzárca függő minden.Ezért szerintem az olcsóbbat kel meg venni a jobbik márkábol,talán a "husi" lessz a nyerő,mivel sok ácsnak van kis géoe évek ota ,használva ,és nem kerűl stáz ezer forint nál tőbbe,ez a lényeg ,otthoni használatra tartós megbízható kis fűrészt!!!!!!
Évi 5-10-15KB. km3 famenyiséghez nem kell DRÁGA FŰRÉSZ!!
Otthoni használatra kifogástalan.Ezt a gépet már x-torq motorral készítették ami az üzemanyagfogyastát csökentette.. könnyen indítható..könnyű picivel több mint 4kg.egészen pontosan 4.4 kg...40.9 cm³ ,és 1.4 kw..
Szerintem jó kis hobbifűrész!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!