Milyen nagy/erős fényű zseblámpát ajánlanátok?
Figyelt kérdés
max. 2000-2500 Ft-t akarok rászánni..
Normális válaszokat, Köszi!
2013. márc. 18. 17:27
1/6 anonim válasza:
Mindenképpen ledalapút ajánlok, egyrészt a nagy fényerőssége, másrészt a relatív alacsony fogyasztása végett. Nézz utána a neten, 'led elemlámpa' keresőszavakat használva. Ebben az árkategóriában már elég nagy választékot találsz.
2/6 anonim válasza:
nekünk ilyen van, nagyon jó a fénye, és tartós a led égők miatt
3/6 anonim válasza:
Valamilyen Cree led lámpát keressél, ezeknek baromi erős fényük van. Nekem fejlámpáim vannak ilyenek, 1 db Cree led van bennük, de az bőven elég is. Olyan erős, hogy közvetlenül a szembe nem szabad vele világítani. Itt egy link:
Ettől azért olcsóbbak is vannak!
4/6 A kérdező kommentje:
köszi!
#2: pont ilyet néztem :D
2013. márc. 18. 21:14
5/6 anonim válasza:
A sok ledeseket felejtsd el, nem sokat érnek.
Egy, de jó led legyen benne, én Aldiban vettem ledes lámpát, 2x AA elemmel megy, atomdúrva a fénye!!!
Pont ilyen: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!