Ha valakinekmegadom a farmeramamon a jelszót meg a felhasznaló nevet az megcsinalna nekem hogy szerez farmaranyat? Mert nekem nem igazan megy mert valaki elrontotta. Legyszike ha tudtok irjatok
Úgy tudom, a felhasználási feltételek között szerepel, hogy a jelszavad soha senkinek semmilyen indokból ne add ki. Nem konkrétan a Farmerama játéknál, hanem úgy általában mindenhol, ahol jelszó használata szükséges. Tehát ha kiadod a jelszavad valakinek, akkor senki semmilyen felelősséget nem fog vállalni azért, ami utána fog történni. Akár olyan is, hogy (rosszabb esetben) a nevedben törvényt vagy közízlést sértő szövegeket helyeznek el nem erre a célra szolgáló helyen, amiért (mellesleg jogosan) téged vesznek majd elő és vonnak felelősségre, és akár letöltendő börtönbüntetést is kiszabhatnak rád.
Megérné ez neked azért a pár farmaranyért cserébe (amit lehet hogy meg se kapsz utána)?
Nem vágom, és úgy látom Te sem vágod.
Oké, tegyük fel, írok az emailodra, és Te megbízol bennem. Hogyan tovább? Megadod a Farmerama jelszavad, én meg belépek, és megszerzem neked a farmaranyakat? És ha mégsem szerzem meg, hanem telerakom rasszista beszólásokkal az üzenőfelületet? Vagy merényletre buzdítok xy ellen pár emberkét? Esetleg drogot rendelek külföldről? Nem tudom, hogy a Farmeramaban lehetséges-e ilyesmi, de nem lennék meglepve, ha egy ügyesebb hackerpalánta hozzáférne más adataidhoz is (pl. FB-d, email-címed vagy ilyesmid jelszavához). Onnantól pedig azt csinál a nevedben, amihez csak kedve szottyan.
Ez a Te felelősséged, ha kiadod a jelszavad és azzal más belép, akkor neked (is) kell vállalnod a ténykedésének minden következményét.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!