Beszeretnénk köttetni a gázt, mennyibe kerül egy gázcsonk? 6 radiátor lesz.
Nálatok először is egy mérőhely kiépitésére lenne szükség.
Aztán egy belső gázvetési terv,rajz,milyen fogyasztók lesznek beszerelve .Ezt is gázosokhoz kell beadni.Ha van
engedély ,jön az iparos és elvégzi a munkát.Most ismét a gázosok jönnek,üzembe helyezésre .Érintés védelmi igazolás is kell .Azt hiszem már ettől is meleged van .
Köszönöm a válaszaitokat!
Vegyes tüzelésű kazánunk lesz, csak a tűzhely miatt akarnánk mert olcsóbban jönne ki hosszabb távon, mint az elektromos, mert úgy hallottuk elég sokat fogyaszt.
Meg persze a keményebb teleken azzal rátudnánk segíteni.
Mérmint mi is fogyaszt sokat? Az elektromos tűzhely egyáltalán nem... Nekem a havi villanyszámlám minden napos főzéssl-sütéssel, fagyasztóval, hűtővel, számítógépekkel,Vaslóval, mikróval együtt is 12 ezer ft, ami nem sok...
A havi gázszámlád ettől sokkal több lenne.
Akkor ezek szerint nem jól tudta az illető.
A szüleim gáztűzhelyet használnak, vagyis havi 2000 Ft ami elmegy a sütésre-főzésre. Ez pedig egyáltalán nem sok.
2. vagyok
Nekünk csak a tűzhely gáz...átlag 13m3 használunk el havonta ez most 2739 ft-ba került ebből a gáz 1567 ft az alapdíj 1172ft. Csak egy tűzhely miatt aminek a havi számlájából kb a fele összeg az amit fogyasztok nah amiatt teljesen kizárt,hogy 100-200-300 ezerért gázt köttessek be. Persze ha azért mint írtad legyen kiegészítőnek gáz kazán úgy már azért több értelme van.De ha gáz nincs,villanytűzhely nincs akkor gondolom palackos gázos a tűzhely amivel szerintem semmi baj nincs és elvileg az is olcsóbb lesz 10%-al.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!