Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mennyibe kerül egy havi...

Mennyibe kerül egy havi költsége két főnek?

Figyelt kérdés

Lehet hogy kicsit furcyán hangzik a kérdés, de szeretnék a pasimmal összebútorozni és szeretném tudni ti a párotokkal mennyi pénzből jöttök ki havonta. Rezsi, kaja, albérlet....

Köszi a segítséget:)

2009. szept. 21. 10:40
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Bár nem albérletben lakunk, hanem saját házban, de úgy 170 körül. Ebben benne van az összes számla, kaja, szórakozás stb. Félretenni nem nagyon tudunk belőle, de kijövünk.
2009. szept. 21. 11:07
 2/7 anonim ***** válasza:

Az a ti igényeitektől függ.170.000.- nél kevesebből is sok 2-3 gyerekes család is kijön.

Mi ketten vagyunk,a rezsin felül havona 30-50.ooo.- Ft megy el kajára és az egyéb háztartási kiadásokra.( Tisztítószerek,sampon fogkrém stb.)Nem veszek kész ételeket,hanem főzök.Sok ételt lefagyasztok,így nem kell naponta főznöm.

Ha nem költesz nem szükséges dolgokra ,beosztod a pénzt,akkor sokkal kevesebből is kilehet jönni,mint egyébként.

2009. szept. 21. 11:30
 3/7 anonim ***** válasza:

Szerintem is ki lehet jönni jóval kevesebből. A legnagyobb tétel az albérlet. De azzal együtt odafigyelve 120-130e elég. De ez attól is függ, mennyi megy el albérletre. Én egy 40-45e-s albérlettel számoltam.

Nagyon durván: 40e albérlet + ugyanennyi 40e rezsi + 40-50e marad kajára, ruhára, egyébre.

2009. szept. 21. 11:44
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszi szépen a válaszokat:)

Én is remélem hogy azért 170-nél kevesebből is ki tudunk jönni.

2009. szept. 21. 12:15
 5/7 anonim ***** válasza:
Mi albérletben lakunk kb 65-70 a rezsivel együtt.(De ez nyáron) Kajára szerintem attól függ ti mit szerettek enni. Olyan 30-40, szerintem.
2009. szept. 21. 12:43
 6/7 anonim ***** válasza:

Aham, akkor kb. jól számoltam én is a 120-130e-rel.

Télen lesz mondjuk 75-80 az albérlet + rezsi, ha 30-40 elmegy kajára, akkor marad kb. egy tizes, vagy tizenöt ruhára, közlekedésre, mozijegyre, stb-re.

2009. szept. 21. 12:52
 7/7 anonim válasza:

Szia!

Nos, azt kell mondjam, hozzánk kb 180.000 ft jön be havonta..

Igaz a saját lakásomban lakunk..

Reszink: 40-45 ezer.

Főtt étel (hordjuk, mert olcsóbb így nelünk): 7ezer

Hétvégenként főzök: 5ezer

Hűtőbe (zöldség, szalémi, kolvász, kenyér....): 15ezer

Autó: 10 ezer

Gyógyszer: 6 ezer

Egyéb(névnap, szülinap, kirándulás...):10 ezer

Párom cigije: 15 ezer

Összesen: 113 ezer

Számoljunk 115 ezer ft-al...

Így is ki lehet hozni...

És én, olyan szerencsés helyzetbe vagyok, hogy nem kell hitelt fizetnem. Így havonta ha nem is 65 ezer forintot rakok el, de 50-et biztos.. :)

Igaz nemélünk kiskirályként..

De nekem így jó..

A férjem, tudja, hogy ilyen vagyok, és remélem elégedett velem..

Szerényen élünk, de megvan mindenünk..

És sajnos több olyan ember is van körülöttünk, akinek hitel az élete.. Mert a lakás, a két autó is abból van.. De kérdem én.. Nem jobb szerényebben élni, spórolni, és nyugodtan lefeküdni..? Lehet csak 4 év múlva lesz meg az álom autó, de nyugodt minden napom...

Ha egyikünk elvesztené az állását, még mindig meg tudnánk élni valahogy...

Hidd el menni fog, ha ügyesen bánsz a pénzzel..

Egy a fontos..

Egy kézben legyen az összes pénz..

Két ember nem tudja úgy beosztani a pénzt, mind egy.

Nekem ez a tapasztalatom..

Sok sikert, és ne tarts tőle, mert hidd el, én imádom a szüleim, de olyan jó, mikor az ember a saját kis csekkjeit fizeti, saját élete van.. Kis családja, kis fészke..

25/N

2009. szept. 21. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!