Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mennyibe kerül az AQUABRILL...

Mennyibe kerül az AQUABRILL falszárítási technológia? (rezgéseket kibocsájtó gép. Stb) Mennyi a teljes költsége?

Figyelt kérdés
2011. febr. 21. 17:57
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem tudom mennyit szánsz rá, de ha átutalod nekem a felét én szívesen elmegyek hozzád és rajzolok varázsjeleket a faladra. Így ugyanazt az eredményt féláron éred el:)

Ne higgy senkinek aki az ilyen módszereket promótál( itt is csodasztorikat mesélve)

Ami vízszigetelés és működik az az injektálásos módszer, amikor végigfurkálják a házat és a furatba kovásító oldatot injektálnak, vagy az acéllemezes szigetelés amikor átvágják a házat keresztben és egy acéllemezt préselnek a vágatba.

Itt viszonylag jól leírják:

[link]

(Egy építészmérnök)

2011. febr. 21. 18:43
 2/4 A kérdező kommentje:
Na reméltem hogy kapok egy ilyen használható választ! Eléggé nagy hülyeségnek hangzik épp azért voltam rá kiváncsi hogy mégis mennyit kérnek el egy ekkora áttverésért =) Köszi a választ! (ja és én meg annak készülök =))
2011. febr. 21. 20:40
 3/4 anonim ***** válasza:

A lemezes megoldást láttam már , h csinálják. Nem keresték a fugát .A nedves téglát úgy vitte át a lemez mint a vajat.Azóta szépen ki van száradva a fal. Ennek a megoldásnak az ára a falvastagságától és a hosszától is függ és lemez is többféle van amiket használnak.De az árára már nem emlékszem.

Csak arra , h nem volt olcsó.De még így kevesebbe került mint bármelyik más megoldás .Egy-két nap alatt végeztek egy nagy régi tízszobás házzal .

Ha tényleg érdekel , valahol megvan még a telefonszámuk.Ha megtalálom, elküldöm és majd ők elmondják az áraikat.

2011. febr. 21. 20:44
 4/4 Gy.Ata válasza:
Jó lenne, ha olyan is írna, akinek van ilyen Aquabrill és mit tapasztalt. Akinek nincs miről beszél.
2016. ápr. 18. 07:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!