Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Szerintetek megéri ez a fotel...

Szerintetek megéri ez a fotel a 10 ezer forintot?

Figyelt kérdés
[link]
2009. szept. 21. 08:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nézd meg You Toubon Márkus László:mi került ennyibe ezen a fotelon!c jelenetét.Talán kapsz választ a kérdésedre.
2009. szept. 21. 09:12
 2/13 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdezem, mert újonnan ez a fotel 30 ezerbe kerülne... ma megyek megnézni ezt a fotelt... de egyesek szerint ne vegyek használt cuccot... bár állítólag nincs semmi hibája
2009. szept. 21. 09:20
 3/13 anonim ***** válasza:

Én csomó helyen láttam már ezeket leakciózva kb. ennyiért. itt is van egy:

[link]

inkább az újat venném.

2009. szept. 21. 09:35
 4/13 anonim ***** válasza:
huh. hát ennyiért már szebb és ízlésesebb fotelt is kapsz. pláne használtan.
2009. szept. 21. 09:37
 5/13 anonim ***** válasza:
9:35-nek igaza van 1500 ft-tal több és teljesen új!! A huzat is sokkal izlésesebb. Szerintem ne vedd meg használtan!!!
2009. szept. 21. 09:48
 6/13 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy a Jyskben megkapom 11500-ért, de nem tudom, hogy milyen minőségű a Jysk-es.

Ez a fotel azt hiszem a Rattanvilágból van és ott újonnan 30ezerbe kerülne.

De mielőtt megnézem a használt fotelt elmegyek a jyskbe és megnézem az ottani fotelt. Csak hát félek a jysk minőségtől, de a használt árutól is tartok.:(((

Ti mindenképpen a jyskeset vennétek meg? Segítsetek!:(( Délután kellene megnéznem a használt fotelt.

2009. szept. 21. 09:51
 7/13 anonim ***** válasza:

9:48-as vagyok!

Én mindenképp a Jysk-es fotelt venném, méghozzá azért, mert ezeket a termékeket 'hokkalökkenéktől' ( északi -svéd- norvég nem tudom pontosan ) hozzák, ott gyártják, hidd el, hogy rossz minőségűt ott nem gyártanak!!

Szerintem. De ez csak az Én véleményem.

2009. szept. 21. 09:55
 8/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Sokat segítettetek!

Délben megyek a jysk-be és azt hiszem azt fogom megvenni. Az eladót pedig felhívom, hogy mégsem megyek megnézni a használt fotelt.

Végülis ha újonnan vásárlom akkor garanciális, ha valami baja esne.

2009. szept. 21. 10:07
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Mi a baj a Jysk minőséggel?? Nekem csomó dolgom van onnan, és teljesen jók, semmi baj velük.
2009. szept. 21. 10:10
 10/13 A kérdező kommentje:

Én is vásároltam már jó pár dolgot a jyskből, pl terítőt, szőnyeget, tv állványt, éjjel iszekrényt. Azokkal nincs semmi baj.

Csak nézegettem a googléban a jysk papasan fotel címszót és találtam a fotelre pár panaszt, hogy eltört.

De ma alaposan szemügyvre veszem a boltban a fotelt és remélem jól fogok dönteni:)

2009. szept. 21. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!