Én csomó helyen láttam már ezeket leakciózva kb. ennyiért. itt is van egy:
inkább az újat venném.
Tudom, hogy a Jyskben megkapom 11500-ért, de nem tudom, hogy milyen minőségű a Jysk-es.
Ez a fotel azt hiszem a Rattanvilágból van és ott újonnan 30ezerbe kerülne.
De mielőtt megnézem a használt fotelt elmegyek a jyskbe és megnézem az ottani fotelt. Csak hát félek a jysk minőségtől, de a használt árutól is tartok.:(((
Ti mindenképpen a jyskeset vennétek meg? Segítsetek!:(( Délután kellene megnéznem a használt fotelt.
9:48-as vagyok!
Én mindenképp a Jysk-es fotelt venném, méghozzá azért, mert ezeket a termékeket 'hokkalökkenéktől' ( északi -svéd- norvég nem tudom pontosan ) hozzák, ott gyártják, hidd el, hogy rossz minőségűt ott nem gyártanak!!
Szerintem. De ez csak az Én véleményem.
Köszönöm a válaszokat. Sokat segítettetek!
Délben megyek a jysk-be és azt hiszem azt fogom megvenni. Az eladót pedig felhívom, hogy mégsem megyek megnézni a használt fotelt.
Végülis ha újonnan vásárlom akkor garanciális, ha valami baja esne.
Én is vásároltam már jó pár dolgot a jyskből, pl terítőt, szőnyeget, tv állványt, éjjel iszekrényt. Azokkal nincs semmi baj.
Csak nézegettem a googléban a jysk papasan fotel címszót és találtam a fotelre pár panaszt, hogy eltört.
De ma alaposan szemügyvre veszem a boltban a fotelt és remélem jól fogok dönteni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!