Hogyan kell lakást festeni?
Figyelt kérdés
Ismerősöm házát kell leadni tisztasági festéssel. Még életemben nem festettem. Hogyan fogjak hozzá? Idős emberről van szó aki nem tudja megoldani a szakember fizetését ezért én ingyen elvállalom neki rokoni alapon, de hogyan fogjak hozzá? A festék állítólag már meg van. Mennyezet is és a falak is fehérek lesznek. Festve van jelenleg, nincs tapéta. Nincsenek csövek mert azok burkolva vannak lambéria alatt. 36 négyzetméteres 1 szobás panellakásról van szó. Glettelni tudok házilag? Azt mondta ezzel ne foglalkozzak, csak fessek. Nincs erről valami hasznos leírás a neten vagy valaki nem írná le szájbarágósan hogyan fogna hozzá? Mivel kezdené? A falakkal vagy a mennyezettel? Ecset nincs, se henger. Csak a festék. Milyen hengert/ecsetet vegyek? Az öreg állítólag a parkettát már leborította valami védőfóliával és bútorok sincsenek bent. Hogyan fogjak hozzá? Előre is köszönöm szépen az ő nevében is a segítséget! Mennyi időt számoljak a festésre? Hány napot?2013. ápr. 3. 22:00
1/2 anonim 

válasza:

Ha beírod a youtube keresőjébe, hogy szobafestő Attila, akkor egy halom videót nézhetsz!
Kezdetnek:
2/2 anonim 

válasza:

Youtube videóból tök egyszerűen meg fogod tudni csinálni, ha a falak jó állapotban vannak.
Veszel egy hengert, hozzá egy tálat, meg egy ecsetet.
Először a plafont kell festeni, előbb körben a falak találkozásánál ecsettel, utána hengerrel.
Belemártod a festékbe a hengert, és jó alaposan legörgeted a festéket róla, hogy ne legyen sok rajta.
Én tavaly nyáron festettem életemben először, nulla tudással, és nagyon szép lett minden, ráadásul nő vagyok. Úgyhogy hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!