Mit tegyek kátrányosodás ellen?
A kátrány jól égő anyag, ha a TÜZELÉS helyett a FŰTÉST alkalmazod, a kátrány szépen elég még a kazánban és a kéményen nem füstgáz távozik, ami fústöt és gázt, kiváló égő anyagot tartalmaz, de elégni alacsony hőmérsékleten nem tud, mivel vjzzel is keveredik, kátrányként lerakódik kazánban, kályhacsőben, kéményben és úgy szívja magába a malter, mint a szivacs, majd megjelenik a plafonon is, kellemetlen szaga szétterjed az egész lakásban!!!!
Őt is figyelmeztettem, természetesen hiába, de öt év alatt három kémény tönkretétele után feladta!!!!!!!
Ha valaki tovább tüzel, ráfog jönni, hogy tökre tette a házát, ha még nem is égette le!!!!!!!!!
Nézegetni szoktam a fatüzelés fényképeit, vörös láng sötét fekete taréjjal, nem csodálom, hogy sok a baj!!!!!!!
Nem irkálok már sokat, aki a megoldásra kíváncsi hívjon fel, ha nem érdekli a megoldás, én már nem erőltetem, SOK SIKERT!!! 06-30-711-8164
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!