Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Olyan problémám van, hogy a...

Olyan problémám van, hogy a házat ellepték a bolhák. Minden nap takarítok porszívózok. Kétnaponta bolha poorozok. Annyira kínos. Nem tudom kiirtani őket, . Mit lehet tenni? Köszi az ötlteket!

Figyelt kérdés

2013. márc. 19. 11:04
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Sajnos nem az én állataim... én legszivesebben elaltatnám őket!!!!Megváltás lenne nekik... Két kutya 3 macska... Anyósomééé...
2013. márc. 21. 07:00
 12/12 anonim válasza:

Nálunk is ez volt, bolhásan kaptuk a cicánkat, és 1 év múlva elleptek minket, pedig rendesen kezeltük Frontline al a cicát, és semmit sem ért. Mikor már az asztalnál ülve ugráltak a lábunkon a bolhák, akkor vettünk biokill-t, végig fújtuk a falak tövét mindenhol, meg egyszer a parkettát, a macska helyét, és kb 2 hét múlva eltüntek, de még a macskából is. Annyit tudni kell, hogy nem hat azonnal, mert úgy van megalkotva a szer, hogy nem pusztul el tőle rögtön a rovar, hogy legyen ideje bevinni a testén a fészekbe a szert.

Azóta nem volt problémánk, és a cica sem bolhás. Nekünk 2 flakon elég volt, és én öntöztem rendesen.

2013. ápr. 16. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!