Bolha, Bolha, Bolha, Bolha mindenhol. Valami ötlet ellenük?!
Eléggé sok van belőlük,nappal annyira nem de amint picit lehűl a lakásban a levegő előjönnek és csípnek nagyon!Macskám van és ő szedte össze valószinűleg!Most kivan tiltva a házból!Próbáltam a macskát fürdetni bolha írtóval próbáltam bolha elleni port illetve ien permetet egyiksem használt ! Valami házi praktika esetleg? Nemigazán bízok mostmár ezekben a készítményekben!
Helyesírási hibákért elnézést!
Napalm.
Egyébként profi rovarirtással foglalkozó céget keress meg, ők megoldják fél óra alatt.
Ha a boltban kapható rovarirtó nem használ csak ez marad. Nem túl drága, 5ezer környékén megáll szerintem.
Azért mondom mert mikor panelban laktam fél évig szívtam a csótányokkal, kipróbáltam minden szart, nem használt semmi, aztán kihívtam a pofikat és 3 alkalom után eltűnt az összes.
Sokkal hatásosabb cuccaik vannak mint amit boltban kapsz.
És a macskával mit kezdjen?
Egyébként szét kellene nézni, ha van olyan alsó épület, ahol tyúkok alatt ezeréves törek, vagy akár használaton kívüli disznó-ól, hasonló, mert általában először ott szaporodnak el. Ha a macska ezeken a helyeken járt, illetve oda bejár, amíg azt nem fertőtlenítik, mindig is fennáll a bolha-invázió veszéje.
A macskát nem kell beengedni,amíg ennyire bolhás,és bolhátlanítani kell.
A szőnyegeket,kárpitos bútorokat puha kefével,ecettel át kell tisztítani. Minden bolha eltűnik.
AS diófalevél is hatásos. De azzal vigyázni kell,mert még a járólapot is befoghatja,és azt már semmivel nem tudod eltüntetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!