Belső fal elé lehet még felhúzni egy másikat bontott téglából?
van egy falam, ami elég problémás, mert mindent ledob magáról, mert régi vacak anyagból van és átsalétromosodik.
plusz van egy régi vágyam, hogy a lakásomban legyen téglafal.
ezért gondoltam, hogy elvileg azzal az erővel és költséggel, amivel lambériázni vagy gipszkartonozni lehetne, amivel legalább eldugjuk a problémát azzal az erővel fel lehetne húzatni oda egy falat bontott táglából is (mint burkolat nem, mert a kis darabokat biztos, hogy ledobja), de nem tudom, hogy ezt így lehet-e, meg a fal megáll-e úgy egymagában (mármint a súlya és a fal azon része, ami nem salétromos megtartja-e), meg mennyire esztétikus-e
Igen, nekem is ez az élére állított, tartófalra ragasztott (malterral, cementes homokkal) forma jutott eszembe. Esetleg egy falerősítés nem árthat, erről konzultálj valami építésszel, kőművessel, festővel.
Így még akár mintás/dombornyomott/monogramos jelölt téglákat is bele tudsz építeni, ami nagyon fel tudja dobni a kinézetét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!