Melyik a legjobb illatú, leghatásosabb wc-szagtalanító?
A csatornaszagot kellene megszüntetni,egy vízvezetékszerelő biztos tud rá megoldást,mert a lefolyók és a wc-k úgy vannak kitalálva,hogy a szag ne jöjjön vissza,elnyomni nem fogja semmi sajnos,csak keveredik és az sem kellemes.Nálunk is kicsi a wc,de van egy ventilátor beépítve az kiszellőztet gyorsan,bár úgy érdemes bekötni,hogy kintről szívja a levegőt.
Próbáld ki a potpourrit-színes szárazvirág darabkák,ikeában van-ha elmúlik az illata vegyél rá valami neked tetsző illóolajat és néha csöppents rá pár cseppet
Nálunk vízvezetékszerelő cserélte ki a wc-t felújításkor, azóta van csatornaszag. Mondjuk nem értem honnan jön vissza, hoszem a wc-ben lévő vízszint megakadályozza, hogy onnan bármi följöjjön. Más csatornakivezetés meg nincs a wc-ben.
Nyáron nem gond, mert van ablak, az tavasztól őszig folyamatosan nyitva van. De télen, ha nem akarunk megfagyni a wc-n, akkor el kell viselnünk a bűzt.
Az Oust-ot én is próbáltam és nekem is nagyon kaparja a torkomat.
Jaj, közben eszembe jutott, hogy újabban a wc-tartályba tehető tablettákat szoktam használni. Megszínezi a vizet kékre, zöldre, habos is lesz tőle és mossa, fertőtleníti is elvileg. Különösebb illata nincs, de mióta ezt használom nincs olyan erős wc-szag. Talán csak reggel érezni egy picit.
Nem tudom, használtál-e már ilyet. Egy próbát megér, 3-400Ft körül van egy csomag, amiben 2 vagy 4 tabletta van. Egy tabletta nálunk kb. 2 hétig tart ki. Dm-ben lehet kapni, meg Tescoban is láttam már hasonlót.
Elöttem szolotol kérdezem, mi a neve a tablettának ?
És hogy hogy 2 hétig elég 1tabl? Beledobod és 2 hét alatt oldódik fel ? Addig festi a vizet kékre vagy zöldere?
Bocsi de engem is érdekel.
Legutóbb Tescosat vettünk, ennek meg van még a doboza. Az van ráírva, hogy "WC BLOCK".
Kék papír doboza van és két kék és két zöld kocka van benne. A wc-tisztítók, fertőtlenítők körül szokták kirakni.
A dm-esnek már nem emlékszem, hogy milyen a doboza, de az is papírdobozban szokott lenni és két kék színű korong alakú tabletta van benne.
Igen, csak lassan oldódik föl a vízben, ezért tart ki két hétig. Persze attól is függ, hogy milyen gyakran húzzák le a wc-t. Mi 3-an vagyunk és napközben nem is vagyunk itthon. Így tart ki kb. 2 hétig egy tabi. Mikor már látszik, hogy kezd színtelenedik a víz, akkor kell bedobni a következőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!