Milyen mértékben esett sok hó nálatok?
Milyen mérték egységben lennél rá kiváncsi .
Cm,idő egység ,gyorsaság stb.
Elnézést a kacifántos megfogalmazásért, de csak így tudtam kiírni, mert különben mindig belekötöttek a modik. Arra vagyok kíváncsi, hogy máshol is sok hó esett-e. De ha ezt így kérdezem, törlik a kérdésemet, azzal az indokkal, hogy eldöntendőnek számít.
Írhattok konkrét cm-t is, de aki nem ment ki méricskélni, az is megírhatja, hogy nagyjából mennyi esett.
Szia!
Nem tudom cm-ben meghatározni, mert néhol kilátszik a fű, míg tőle 5 méterre a szomszédom kapujának a teteje sem látszik.
Helyet is írjatok!
Nálam (Pécs) is hasonló a helyzet. 2-60 cm között van a hóvastagág attól függően, hogy hol hordta össze a szél. Átlagban talán 15-20 cm között lehet.
Ez szerintem elég nagy hó. Főleg úgy, hogy idén számottevően ezen kívül csak egyszer, még decemberben esett hó, az is kevesebb volt.
Még mindig? Pfff...
Itt ma sokat olvad, már nem is összefüggő a fehérség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!