Nálatok sem került levonásra a 10 % a gáz és villanyszámlából?
Nálam minden rendben,megtörtént a csökkentés.
TIGAZ,ÉMÁSZ
Mi átalányt fizetünk mindkét számlánál.
Éves elszámolás van.Majd meglátjuk.
Mindkettőnél átalányt fizetek, nálam csökkentek a számlák (igaz nem 10%-al).
E.ON mindkettő
Átalánydíjas vagyok, az előre kiküldött villanyszámlákat sztornózta az EON és küldtek újakat. A januári csak kb. 5%-kal csökkent (elszámolási időszak dec.15-jan.15.), de a februári már rendben van.
A FŐGÁZ is csökkentette az árakat.
Éppen hogy átalánynál nem könnyű ezt most kiszámolni.
Az éves elszámolás számlája most érkezett februárban .
De ez még a tavalyi fogyasztás,és nem csökkentett.Ha én
tavaly többet fogyasztottam,mint ahogy kalkulálták,még rá is fizetek .Ebből a fogyasztásból van kikalkulálva az
idei havi átalányom. Ez akár fizetés szempontjából több is lehet . A számlán azt tudom megnézni,mi van irva KW/ft
Ez a mérvadó,nem ami a sárga csekkre van írva .
Ne úgy csökkenjen 10%al,hogy annyival kevesebbet is fogyasztok .
Eon havi diktálás:
a nem egyforma fogyasztás miatt csak az éves díj minimális csökkentését vettem észre,de egy régebbi átlag olyan fogyasztással összehasonlítva látszik a különbség.
Nálunk az ELMŰ küldött egy számlát,amihez volt csatolva egy sárga üres csekk, nagy betűkkel rajta, hogy - 10 % és áthúzva vastagon pirossal. Írt mellé egy levelet, hogy ők végzik rendesen a munkájukat és nem értenek egyet a csökkentéssel.
A gázszámlán szintén semmi változás. Minden adat ugyan az, mint az előző hónapban. Annyira bosszant, mert nagy volt a gázszámlánk nagyon és 10 % kedvezmény is jól jönne nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!