Panelban kirázni az ablakon a szőnyeget nem b. nkóság?
De, szerintem nagy bunkóság, mint pl. úgy öntözni a balkonládába ültetett virágokat nyáron, hogy az alatta lévő egy-két erkély is úszik a vízben.
Vagy kertes házi példa: a szomszéd a kerti szemétből -ősszel össze nem gereblyézett falevelek, metszésből eredő ágak, gallyak- hatalmas tábortüzet rak és begyújtja úgy, hogy nálam ki van teregetve a kertbe, száradnak a frissen mosott ruhák, meg kint van az ágynemű is..
És nem érti, hogy mi a probléma..
Ilyen k..rva világ van ma Magyarországon, senkinek nem számít semmi és semmi, csak saját maga, mindenki más le van szarva vastagon.
Ezt esetleg a szomszéddal beszéld meg sztem.
Amúgy mondjuk panelban sok más lehetőség nincs, ha más nem, akkor kérd meg, hogy előtte nézzen körbe, vannak e nyitva ablakok.
Az a "kosz", amit kiráznak (por), kintről megy be a lakásba, tehát akkor is megkapod, ha nem ráznak feletted rongyot. Nem hinném, hogy aki kirázza, direkt a lakásban gyűjtögetné bele a koszt.
Én sem raplizom, ha eső után az egész erkély be van terítve sárral a felettem kiültetett növények miatt, pedig nyáron ez elég gyakori.
Éjszaka meg elég érdekes lenne takarítani..
én az éj leple alatt szoktam rázni meg porolni :)
1. olyankor nem jár senki az utcán, tehát nem bukok le
2. talán nem szellőztetnek a 2 fokos hidegben éjjel a nyuggerek :)
nyáron kicsit macerásabb, később sötétedik, de megoldható :) biztos bunkó vagyok, de nem fogok a sokadik emeletről leszaladgálni minden vacakkal ha porolhatnékom van.
régebben jobb világ volt, olyan helyen laktam, ahol csak egy kis fás, füves rész volt az ablak alatt, most sajnos a járda meg a kapu is. eddig szerencsére még nem szóltak be, sikerült inkognitóban maradnom :D sztem nem is sejti a senki. de ha be is szólnának, akkor sem tehetnének semmit, úgy tudom a BTK nem tér ki a porolásra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!