Mit gondoltok ezzel kapcsolatosan? Ti külön éltek?
Úgy van kialakítva a házunk, két család viszonylag kényelmesen elszeparálva tud élni. 18 vagyok, sokszor mondják a szüleim ne költsek majd házra, mert van hely.
Ha belegondolok végül is adottak a lehetőségek, rezsit fizetném meg ha lenne valami felújítás vagy valami akkor a nagyját át próbálnám vállalni a költségeknek.
Néha azonban elgondolkodok rajta később külön kellene élni, elszakadni a családi fészektől, de itt helybe elég drágák a telkek vagy már kész lakóingatlanok.
Pesthez közel akarok lakni, mert azért egy lényeges szempontot jelentene.
Ti hogy éltek? Mit gondoltok ezzel kapcsolatosan?
ui.: Ha tehetném akkor se kellene nagyobb ház 120m2-nél, úgy gondolom ha jól be van rendezve akkor teljesen optimális lehet 1-2 ember számára.
Társasház egyik felét meg ha megvenném akkor még nagyobb szívás lenne szerintem, mert ki tudja milyen a másik fél...
40 millió alatt Pest közelében elég rizikós szerintem házat venni, arról nem beszélve, hogy elég sok pénz.
Lehet most 10-20 év alatt elköltök annyi pénzt, de akkor belegondolva sokkal tartalmasabb életem volt.
Sajnos felemészti az ember életét a ház, ezért is támogatnám a családomat a már említett felállásban. Amúgy is ezt tenném csak így azért kedvez valamelyest a helyzet nekem is.
Én megfogadtam a régi tanácsot:
"Legalább olyan messzire kell költözni, hogy papucsban ne lehessen egymáshoz átmenni!"
Azóta jó a kapcsolatunk a családdal, amióta felépült a házunk az utca másik végén. Közel vagyunk, de nem egymás útjában...
40 millióból simán felépítesz egy családi házat garázzsal együtt.
Egy régebbi családi ház pedig 10millió ft
"Ha tehetném akkor se kellene nagyobb ház 120m2-nél, úgy gondolom ha jól be van rendezve akkor teljesen optimális lehet 1-2 ember számára."
mivan? :D :D 120m2 1-2 embernek?? 40-50nm2en élnek ketten :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!