Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mosogatogépem miért löki ki a...

Mosogatogépem miért löki ki a tablettàt?

Figyelt kérdés
Rendszeresen kilöki a tablettàt a gép,màrmint a tabletta tarto tartày.MIÉRT?
2009. szept. 11. 16:55
 1/8 anonim ***** válasza:
51%
Na vajon miért, mert úgy működik. Egy idő után kilöki, minek lenne a kis dobozban végig... (Akkor mekkorát röhögnék, ha kiderülne, hogy te mindig visszateszed...:))
2009. szept. 11. 16:59
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem a kérdező arra gondolt, hogy nem is mosogat el rendesen a gép, hanem a program végén a mosogatógép alján ott a félig elázott tabletta. Nálunk akkor fordul elő ilyen, ha nem tiszta a szűrő. Akkor sztrájkol a gép és nem hajlandó mosogatni.
2009. szept. 11. 17:36
 3/8 A kérdező kommentje:

De idiota vagy.

Természetesen nem teszem vissza,de nem kellene kilöknie a tablettàt idö elött.....

Elkellene mosogatnia az edényeket nem?????????

Szoval nem olvad el,semmi hanem beteszem,és a gép elindul kilöki az edények közé,mire a mosogép lejàr,addigra a tabletta ott kandikàl,az edények koszosak maradnak.

2009. szept. 11. 17:37
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm màsodik,igen erre gondoltam!

Megnéztem a szüröt,de az is tiszta,....

Esetleg a tartàly fedele ment tönkre....

2009. szept. 11. 17:38
 5/8 anonim ***** válasza:

Alapból 'kilövi'.

Akkor aggódj, ha nem esik ki.

2009. szept. 11. 17:57
 6/8 A kérdező kommentje:

Nem érted te sem a kérdést?

Egyértelmü kilövi,de nem idöben....

És ott marad szépen félig olvadva az edények közt...

2009. szept. 11. 18:05
 7/8 anonim ***** válasza:
50%
Első vagyok, talán el kéne gondolkodni, hogy rosszul-e tetted-e fel a kérdést...egyáltalán nem írtad, hogy nem mosogat el és ottmarad a tabletta, akkor mi a rákot vagy felháborodva? Szánalmas.
2009. szept. 11. 20:33
 8/8 anonim ***** válasza:

Aki nem tud normálisan feltenni egy kérdést, és utána még neki áll feljebb, annak nem is való mosogatógép.

Használd a két szép kezed és akkor a tabletta nem fog kilökődni.

2009. szept. 11. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!