Ismertek olyan embereket, akiknek a házuk/lakásuk egy igazi koszfészek?
Néha ezekről az emberekről nem mondanád meg, hogy milyen koszosan élnek, csak mikor bemész a házba elképedsz.
Koszosak a tányérok, poharak nincsenek jól elmosva,kicsit büdös is van, a wc koszos, a frissen mosott törölközők büdösek, és kutyaszőr van mindenhol,ami még ezt megtetőzi.
ŐKET MIÉRT NEM ZAVARJA?
Nem mostani kérdés tudom.
De én amíg sajnos átmentileg képtelen voltam ismerősöknél meghúzni magam, mert anyagilag nem telt külön albérletre se.
Hát... undoritó emberek milyen körülmények közt tudnak éllni.
Pláne akinek állata van, maszkálhat nyugodtan ott ahol ahol lehajtja a fejét az ember, felmászik oda ahol mosakszik az ember vagy eszik mindenhol szőr.
Konkrétan olyan mocsok volt egyik imserösömnél hogy simán vérhast lehetett volna kapni nem százasok akik ilyen szinten képesek éllni, és valóban akkor derül ki amikor már ott vagy a lakásában/házában.
Nők is undoritó trehányak tudnak lenni, penészes ürülékes wc,minden koszos.
Volt olyan lakótársam aki viszont a tiszataságot csak felszinesen törölgetés mániás volt, mosogatóhab maradt a csapba és kiakadt hogy az ne maradjon a csapba mert retek :D.
Vízforralás után takarísd le a gáztűzhelyet, de az hogy baktériumos a padló vagy a kilincsek amit érdemes hetente 1× át törölni az nem probléma meg hogy amikor beköltöztem a mosogépből ahova ruháid ágyneműid stb tisztitod tiszta retek volt a mosogép külön kellett ki takaritanom alaposan stb.
Szóval a tisztaság is szubjektív kinek mit jelent, én abszolút nem vagyok mániákus,nálam is van hogy lusta vagyok vagy depis és a zsepijeim széjjel hagyom a padlón hogy majd ha erőt veszek magamon kidobom a kukába és feltakaritok de sose olyan szinten vagyok hogy retekbe tusoljak mossam a ruháim meg egyebek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!