Segítség! Mit tegyek?
Adott egy ember, akinek az egyik füle aránytalan, kissé süket, de az elméje teljesen jó. (Nem szellemi sérült)
Szülei, hozzátartozói, barátai nincsenek.
A mai nappal azonnali hatállyal lakoltatták ki albérletéből, melyet rokkant-nyugdíjából becsületesen fizetett. Adóssága tudtommal nincs. Egyetlen szobát bérelt idáig (szemét módon 50 ezer forintot kértek el tőle a szobáért), de kiderült hogy ő egy olyan szobát bérelt amit egy albérlő adott ki neki.
(Gondnokság alatt sincs)
A nyugdíja körülbelül 80 ezer forint, de nem találni olyan albérletet ahol fogadnák. Épp ez a baj.
Hogyan tudnék segíteni neki?
Milyen segítséget tudok neki adni?
Ma estére tudtam intézni neki egy éjszakára alvást, de holnapra már nem tudok. Magamhoz nem szívesen venném, mert nagyon nem ismerem. Nem tudom milyen a természete, viselkedése, mentalitása.
Legyetek szívesek segítsetek rajtam, s rajta is ezáltal.
Előre is köszönöm nektek!
A fiatalembert 3 hete ismerem látásból, 29 éves. Debrecenben van.
Alternatívát vagy albérletet keresek rövidtávra számára.
Év közepétől talán lenne helye egy debreceni lakóotthonban, de addig meg kellene oldani a lakhatását.
Mit tegyek?
sajnos nem ismerek...
Lakott már hajléktalanszállón, pár hónapig a híd alatt is...
Dolgozni akar, ez az amiért én is próbálok mindenféleképpen segíteni neki.
Munkája már van is, csak a lakhatást nem tudja megoldani.
Születése előtt halt meg az apja, 8 évesen az anyja.
Utána mindig intézetben, majd nevelőszülőknél (3) lakott.
több helyen csak egy csűrben lakott, fenyítették.
Van benne lélek, nincs vele baj, csak ez az egy gond van...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!