Lányok! Titeket zavarna? (bővebben lent)
Ha őket nem zavarja, hogy itt-ott még vakolat sincsen,
akkor rohadtul igénytelenek...
Te ismered a barátnődet hogy milyen.
Én biztos nem szakítanék ezért, de lehetőleg inkább nálunk legyünk többet.
Azt megkérdezhetem hány éves vagy,mert azért az sem mindegy?
egy gyerek nem tehet arról, hogy hova születik. az ősök hibája, ha igénytelenek.
nos, sztem ne vidd fel magatokhoz a lányt, mert félő, h onnantól más szemmel nézne rád. mindkettőtöknek kellemetlen lenne. gondolom te szégyelled a lakást, ő meg feszengene, mert tuti valami másra számított, minimum vmi hasonlóra, amit ő otthon megszokott.
az én párom sem palotában nőtt fel, igaz annyira nem voltak súlyosak a körülmények mint nálatok, de náluk nem volt annyira fontos a lakás állag-és tisztaságmegóvása, így nekem kellett rávezetnem őt bizonyos dolgokra.
nem voltunk már tinik, mikor megismerkedtünk, elmondta a lakás állapotának az okait, és így könnyebb volt megemészteni. szerencsére sosem kellett 1 óránál többet ott eltöltenem, nem is várta volna el.
Pedig igaza van az utolsónak!
Amúgy a komfort hiányából fakadóan, higiéniai gondok is lehetnek a csajnál.Ha nincsen wc, akkor gondolom, hogy fürdőszoba sincsen.
Mivel a főzés is ott történik, a kajaszag, az égett olajszag, és az emberi izzadtságszag mindenbe beleette magát.
Fogadok rá, hogy dohányoznak is, tehát még büdösebb minden és mindenki.
(Az ilyenek mellől húzódik el mindenki a Bkv-n)
Tehát az igénytelenség mellé, még alapvető tisztálkodási gondok is társulnak valószínűleg.
Mivel ez egy lepukkant bérház lehet, ezért az egész környezete ilyen, és ő ezt látta egész életében minden szomszédjától.
Sajnos ő már így szocializálódott, és ha önmagától nincsen késztetése rá, hogy másképpen éljen, te nehezen fogod tudni megváltoztatni.
Mindezek ellenére lehet, hogy egy igazi kincset találtál a személyében, bár nem nagyon hiszek már a tündérmesékben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!