Igaz, hogy 2013-tól nem kell bejelenteni az 50M Ft alatti építkezések megkezdését?
Figyelt kérdés
Megkaptuk az építési engedélyt. Az építésügyi osztályon megkérdeztük mi a további teendők, hogyan tudjuk bejelenteni, illetve hová kell bejelenteni. Erre azt a választ kaptuk, hogy január 1-től az 50M Ft alatti építkezések megkezdése nem bejelentés köteles.
Próbáltam utánanézni neten, de erre a változásra való utalást sehol sem találtam. Párszor már félrevezettek minket így most is kételkedem a szavukban. Nem szeretném, ha rajtunk csattanna az ostor az építésügyön dolgozó "úriember" hanyagsága miatt.
2013. febr. 21. 11:53
1/4 anonim válasza:
ne keresgélj, egyszerűen írj nekik egy sort, hogy az építkezést ekkor és ekkor megkezded pont ... ha nem kell nekik akkor irattár, ha kell, de ebben a formában nem jó akkor meg válaszolniuk kell rá
4/4 anonim válasza:
Azért kell (ha jól tudom még mindig kötelező) alkalmazni a felelős műszaki vezetőt, hogy legyen aki tudja, hogy mikor mit kell csinálni! Neki nem csak az építési naplót kell vezetnie, az építési hatósággal is ő tartja a kapcsolatot. Legalábbis nálam úgy volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!