Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mennyibe kerül 1 nm falfelület...

Mennyibe kerül 1 nm falfelület lambériázása anyaggal, munkaköltséggel mindennel?

Figyelt kérdés

mert én a neten azt találtam, hogy az anyag ilyen 900-1100, a felrakás szintén olyan ezres körüli ár.

Erreföl, ahol kértem árajánlatot az kb. két-háromszoros árat mond, szóval nem életszerű. Sima lambéria érdekel, nem is akarom lakkozni, nekem tetszik a naturfa szín.

Esetleg embert is ajánlhattok:)

2013. febr. 21. 10:47
 1/3 anonim ***** válasza:
Lambériától is függ az ár! Van 0,8-2-cm vastagságig ig .Ez az árban is meglátszik,és 1 .oszt v 2.3. osztályú árú. Munkadij ,meg 1m2-ért mester nem fog elmenni.Kell valami ismerőst keresni aki ért az ilyesmihez.
2013. febr. 21. 16:08
 2/3 szokratesz ***** válasza:

azért semlehet m2 árat mondani egy ilyen munkára mert tudni kell mennyi nyilászáró és más egyéb konektor, villanykapcsoló stb. körbeszegése szükséges.

Egyébként az anyag költség m2 ára a 2000 ft min., mert egy egyszerű lambéria 1200-1500 ft/m2 min. plusz vánkos fa, plusz rögzítőkapcsok, plusz tipli csavar.

2013. febr. 21. 20:27
 3/3 A kérdező kommentje:
ja, félreérthető voltam, az 1 nm, az egységár, úgy 17 nm-t kellene, egy kapcsolóval
2013. febr. 22. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!