Elő van az írva, hogy a mellék vízórákat a vízművek leolvasójának személyesen kell leolvasnia legalább évente egyszer?
"A vízműveknek a mellek vizorakhoz semmi koukes nem is erdeklik oket."
Nem tudom, hol élsz, de nálunk a vízmű cseréli, hitelesíti, plombázza a mellékmérőket és havonta jön a leolvasó. Elfogadja a kiírt mérőállást is, sőt ha nem írják ki akkor bedob egy cetlit amin a telefonszám van ahol be kell diktálni.
Szerződésben benne van, hogy évente legalább egy alkalommal be kell engedni a leolvasót.
Általában a társasház alapszabálya írja elő. hogy évente a társasház megbízottja hányszor olvassa le az órát. Ha nem engeded, akkor kizárhatnak a mellékvízmérésből, és akkor a társasház határozza meg, hogy mennyit kell fizetned.
Ha kevesebbet jelentesz le kéthavonta, akkor a különbséget a társasház fizeti. Az ellenőrzéseknél ez kiderül. Akkor gebasz van.
Bocs, az 5. válaszolónak igaza van, nálunk is a díjbeszedő alkalmazottjával tartjuk a kapcsolatot, csak azért írtam Vízműveket mert nem tudom, hogy országos viszonylatban mi a helyzet.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!