Hogyan tisztítsam meg a gombokat, hogy a ruhának ne essen baja?
Figyelt kérdés
Ilyesmi kabáton van, és a gombok kicsit be vannak feketedve. Hogyan, mivel tisztítsam, hogy a fekete anyagban ne tegyek kárt.
2013. febr. 20. 10:44
1/6 anonim válasza:
Vegyél nedves tisztítókendőt, ebből nem csöpög a nedvesség, pl a domestosé is nagyon jo, mindent szépen letisztít, persze a ruhába nem dörgöld bele, csak a gombokat.
2/6 anonim válasza:
Kérlek ne kezdj hozzá . Ha jól láttam a fényképen ún. fekete nikkel féldomború 28-as gombok vannak . Ezeknek az eredeti színe barnás-fekete fényes . A festését ha ,valamilyen módon eltávolítod , akkor vagy a műanyag , vagy ha fém akkor az az alap fog látszani .
3/6 anonim válasza:
Na szerintem a nedves ruhával való törlés nem hozza le a gomb bevonatát, mert akkor már a gombolkodástól is lejött volna, bocsánat az előző hozzászólótól, de ez elég vicces, én háziasszony vagyok, megbírkóztam már hasonlókkal :)
4/6 anonim válasza:
Nem acetont vagy benzint írtam, vagy körömlakk lemosót :)
Egyszerű nedves törlőt :)
5/6 A kérdező kommentje:
nem pont ilyen a kabátom, de hasonló ... a lényeg hogy fekete kabát, és rajta ilyen réz-szerű gombok, amik kissé feketések már... tehát mit tehetek?
2013. febr. 20. 13:11
6/6 anonim válasza:
Szódabikarbónával lejön, száraz rongyra tegyél és azzal töröld le, ha a nedves törlő nem viszi le.
Nyilván nem fog tönkremenni, a ruháról meg lesöpröd ami rámegy, ez nem maró anyag, emberi fogyasztásra is alkamas, nem kell ijedezni az ilyen műveletektől :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!