Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Szövetkabátot hogyan tisztítsa...

Szövetkabátot hogyan tisztítsam ki?

Figyelt kérdés
állott és cigi szagú, és nem tudom elvinni tisztítóba, szóval itthon hogyan tisztítsam ki? ma kiraktam egész nap szellőzni, de ez nem jó. ugyanolyan. arra gondoltam, hogy öblítős vizet spriccolok rá.
2012. dec. 25. 15:27
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én simán ki szoktam mosni mosógépben. Nem lett még baja. 30 fokra, laza centrire berakod, aztán ha kiszeded, akkor mehet a vállfára, így nem lesz gyűrött sem.
2012. dec. 25. 15:36
 2/7 A kérdező kommentje:
mosógépbe semmi esetben sem teszem be, mert ha véletlenül mégsem jól sülne el a dolog, akkor az gáz lenne, mert kölcsönkértem, nem sajátom.
2012. dec. 25. 15:37
 3/7 anonim ***** válasza:

Öblítős vizet semmiképpen ne spriccelj rá, mert foltos lesz tőle. Kimosni sem szabad, mert nem tudod simára kivasalni.

Ecetes vízzel keféld át és utána szellőztesd ki vállfán.

2012. dec. 25. 15:52
 4/7 anonim ***** válasza:
78%
a tisztító miért nem jó?
2012. dec. 25. 16:23
 5/7 anonim ***** válasza:
90%
Én világ életemben mosógépben mostam az összeset. Soha semmi baja nem lett
2012. dec. 25. 19:02
 6/7 anonim ***** válasza:

Régen én sem mertem mosógépbe tenni, de most vettem egy gyönyörű szövetkabátot 4000 Ft-ért turkálóban, és sajnáltam még kiadni 1700 Ft-ot tisztítóra.

Beraktam ugyanúgy 30 fokra a mosógépbe, nekem nincs is gyenge centrifuga, végigment rendesen a program, és valóban semmi baja nem lett a kabátnak. Senki meg nem mondaná, hogy turis, és hogy gépben volt mosva:)

2012. dec. 26. 10:55
 7/7 anonim ***** válasza:
Nézd meg a kezelési útmutatót, ha csak vegyileg lehet tisztítani, inkább ne tedd be a gépbe.
2012. dec. 26. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!