Hogyan tudom eltávolítani a szőnyegről az égésnyomot?
Figyelt kérdés
A lányom lerakta a piros-fekete-vajszínű mintás szőnyegre a forró fazekat, mely rögtön nyomott hagyott a szőnyegen, kör alakú égésnyomot. Hogy tudom eltávolítani? :(2013. febr. 16. 21:38
11/19 TappancsMancs válasza:
Vágd föl lábtörlőnek az egészet. Egy életre el leszel látva lábtörlőkkel. :)
12/19 anonim válasza:
A szőnyeg mintájához mérten szimmetrikusan égesd ki a maradék 3 helyen is.
13/19 anonim válasza:
Úgy tudom, ezt nem igazán lehet eltávolítani.
14/19 A kérdező kommentje:
Elég hosszú szőrű a szőnyeg, levágtam ollóval a sérült szálak felső részét, így már nem látszik annyira. :))))
Elég pepecselős munka volt...
2013. febr. 17. 11:41
15/19 anonim válasza:
látom megoldódott a probléma és örülök hogy sikerült , de bennem felmerült 2 kérdés, mennyi idős a lányod ? miért rakta le a forró fazekat a szőnyegre ? :)
16/19 A kérdező kommentje:
16 éves, és egy rejtély számomra is, hogy milyen indíttatásból került az edény a szőnyegre... :)
2013. febr. 17. 14:36
17/19 TappancsMancs válasza:
Teljesen átlagos ha 16 évesen csinál valaki ilyet. Abban a korban nincs még mindenre gyakorlati tapasztalata hogy hogyan működnek a dolgok. Szerintem aranyos sztori. :) Abban a korban azért nem feltétlenül tuják az emberkék hogy egy műanyag felület vagy egy textil hogyan viselkedik forró hatásokra. Van aki meg ugyanezt a konyhaasztallal teszi pl.
18/19 TappancsMancs válasza:
"Elég hosszú szőrű a szőnyeg, levágtam ollóval a sérült szálak felső részét, így már nem látszik annyira. :))))
Elég pepecselős munka volt..."
Fűnyírást mennyiért vállalsz? Fűnyíró az nincs, olló van. :D
19/19 TappancsMancs válasza:
Amúgy ügyesen megoldottad. :) Elmondhatnád mennyire látszik és milyen magas szálai vannak a szőnyegednek. Érdekelne tényleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!