Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Csak nálunk megy ilyen nehezen...

Csak nálunk megy ilyen nehezen, vagy más is van ezzel így?

Figyelt kérdés

Most tudtunk hitelt felvenni, és abból házat venni, de épp csak annyi hitelt kaptunk ami kiforrja a ház árát és az azzal járó költségeket, és talán marad 60 ezer ft pluszba. Amit arra fordítunk hogy legalább egyik helységet teljesen készre megcsináljuk ( parketta, glett és festés álmennyezettel ) és kb. el is fogy az összes hitel, és akkor a konyhában is lenne még mit csinálni, és a fürdőszobában is. Nincsenek nagy vágyaink, csak épp hogy azért jó -szép egy családnak megfelelő legyen, és ne kelljen 1 év után újra elővenni ugyan azt a helységet.

Jelenleg albérletben lakunk, így nem volt gondunk a bútorokra ( szekrények) de most hogy el költöznünk, azokat is meg kell vennünk. Egy darabig lakhatunk a szüleimnél, de az csak max. pár hetes megoldás, mert nagyon nem jövünk ki jól egymással.

Most örülnöm kellene mégis kicsit elvagyok keseredve, mert másoknak talán könnyebben megy, és nem kell ennyit agyalniuk, spórolniuk hogy készen vegyenek egy házat, illetve hogy meglegyen benne minden.

Vagy tévedek és másoknak sem egyszerű? Ha van kedvetek és időtök, leírnátok hogy mennyi idő és munka volt mire helyre hoztátok a lakásotok?!

2013. febr. 15. 15:43
 1/3 jackson666 ***** válasza:
Senkinek se könnyű itt az átlag emberekre gondolok és az átlag alatt keresőkre és munkanélküliekre .Lakás felújítás nem kevés pénz festés villanyvezeték behúzás fürdő újítás betonozás csempézés parkettázás plusz még a bútort is meg kell venni szó szerint mindent a konyhától a hálószobáig...
2013. febr. 15. 16:34
 2/3 anonim válasza:
Senkinek se konnyu,hidd el.Anyosomeknal lakunk,van 1kis szobank ahol meg tudjuk huzni magunkat.Dolgozom,de nem vagyok bejelentve,parom felmondast kapott.Alberletbe nem tudunk menni,nincs mibol fizetni,pedig nagyon jo lenne kettesben....Jo az amikor hazajosz es semmit nem kell csinalnod,mert anyos,apos mindent megcsinal,hianyzik a magany.Lennek a hejetekben,de talan egyszer sikerul megfelelo munkat talalnuk hogy hitelt tudjunk hazra felvenni.Sok boldogsagot!
2013. febr. 15. 17:02
 3/3 anonim ***** válasza:
Ne legyél kétségbe esve a legtöbb ember élete keserves szenvedésekkel teli.Tudom ez téged nem vígasztal de így van.Ha én el vagyok keseredve azzal vígasztalom magam hogy nálam sokkal rosszabb helyzetben is élnek emberek és ők is csak el vannak valahogy.
2013. febr. 16. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!