Milyen kazánt érdemes venni? Lemezt vagy öntöttvast? Melyek a jó márkák, illetve típusok maximum 230000ft körül?
kár hogy értelmezési problémáid vannak. Épp az előbb írtam, hogy nem vonom kétségbe amit írtál.
S az hogy én nem vagyok bólogató jános, az az én dolgom.
De a felsorolt tényekre ha lehetne akkor arra válaszolj, cáfolj vagy egyetérts.
Nos arra nem nagyon volt lövésed.
Hogy te hol mondod meg a frankót azt senki nem tudja mert neved sincs. Az én nevem pedig egy brazil hírességről szól nem a görög elmélkedőről.
Az alapkérdést tekintve pedig a kérdező tapasztalati tanácsokat várt nem pedig dicshimnuszt egy közepesnek is jóindulattal nevezhető termékről.
Én felsoroltam a különbségeket, ezeket kell cáfolni. Szerintem a számok magukért beszélnek.
A szüleim 1981 nyarán szereltették a központi fűtést, Totya kazánnal. Tavaly cserélték ki a kazánt.
Ráadásul náluk a fűtési szezon szeptember elejétől május végéig tart, de ha hűvös van nyáron, akkor estére befűtenek. Olyan meleget tartanak bent, hogy nappal rövid ujjúban megsülsz, éjjel pedig nem lehet aludni. Este 10-re hagyják 24 fokra lehűlni a lakást. Amíg nagyapám élt, nemegyszer felforralta a vizet, mert nem zárta le a kazánt, csak dobálta rá a fát.
Mégis kibírt 31 évet a kazán.
Üdv
Köszi, hogy írtátok a Togya-t, utánanézek, de mit szóltok a viadrus U22 5 tagú kazánhoz? Milyen vélemények és tapasztalatok vannak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!