Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Elégettem a a szőnyegemet,...

Elégettem a a szőnyegemet, külsőre nincs különösebb elváltozás, de ha járok rajta érdes ha zokniban vagyok akkor meg ragad . Szerintetek, hogy tudom helyrehozni?

Figyelt kérdés

már sokat keféltem, most már jobb ,de nem akarom tovább mert félő ,hogy kiszakad meg már elégé kifakult. Szerintetek mit tudok vele még kezdeni?

Előre is nagyon szépen köszönöm a segítséget!

2013. febr. 8. 17:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha bolyhos, vágd le a bolyhok tetejét. Ha csak sima, akkor lazán húzd át rajta a borotvát, mint a lábadon. Hátha segít.
2013. febr. 8. 17:22
 2/5 anonim ***** válasza:
mivel égetted el?
2013. febr. 8. 23:56
 3/5 A kérdező kommentje:
Első már próbáltam Köszi , nem igazán vált be :( hőlégfúvóval próbáltam megszárítani a szőnyeget és eléget :( ( tudom hogy hülye vagyok , Továbbra is várom az ötleteket. Köszi!
2013. febr. 9. 20:14
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem forró olaj ömlött a szőnyegre, a kezemet keresztezve.

Nem tudtam vele semmit sem csinálni. Én kidobtam a szőnyeget, mert az emléke nem igazán volt kedves számomra.

Igaz, ez ilyen kis konyhai futószőnyeg volt.. de 9 hónapos terhesen, szülés előtt 2 nappal .. hát .. nem volt kellemes érzés.

2013. febr. 11. 14:40
 5/5 anonim ***** válasza:

Én egyszer a forró vasalót billentettem a szőnyegre egy pillanatra.

Nálam is olyan volt, mint a tépőzár (hozzáragadt a zokni).

Talán sikáltam egy kicsit, de nem sokat segített, hetekkel később szépen lassan letöredeztek a kampók, olvadt részek és helyrejött.

2013. febr. 11. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!