Mitől függ az, hogy pl egy törülköző mosás után puha és nem olyan "érdes"?
Figyelt kérdés
Máshol mindig azt veszem észre, hogy olyan jó puha a törülköző nálunk meg ha megszárad olyan érdes lesz.. ez mitől van, a mosószertől vagy a mosás idejétől függ?2012. jan. 11. 08:42
1/8 anonim válasza:
Az öblítő keményíti meg. Egy bevonatot képez rajta. Ha ecetet használsz öblítő helyett a gépbe,akkor puhák maradnak. Nekem egy törülköző sem keményedik meg.
2/8 anonim válasza:
esteleg ha nem használsz vízlágyítót, és kemény a víz nálad, attól is lehet.
4/8 anonim válasza:
Tetris-nek!Mikor először megláttam,hogy az asszony ecetet akar a mosógépbe önteni,csak lestem,nem szóltam.De biztos voltam benne,hogyha ecetszagú lesz a kimosott ruha, kivágom az ablakon az ecetes flakkont.De amikor összeszedtük a megszáradt cuccokat,be kellett látnom,hogy az asszonypajtásnak igaza volt,mert olyan jó puha,selymes volt mind,mintha új lett volna.Mondtam is magamban.-okos voltál,hogy nem szóltál!! Szóval ne félj,csapj bele a palacsintába,nem lesz semmi kellemetlen szaga.
5/8 tetris válasza:
Köszönöm a tippet, ki fogom próbálni!
6/8 anonim válasza:
én ecetet használok, kb egy decit, ha véletlen többet öntök, akkor ecetszagúak a ruhák kicsit, mikor kiszedem a gépből, de mire megszáradnak eltűnik.
7/8 anonim válasza:
Én is szoktam ecettel öblíteni, sokkal jobb, mint az öblítők, amik ráadásul még a nedvszívó képességet is csökkentik. A törölközők átvasalással is felpuhulnak. (Amúgy meg nem rosszak az érdes törölközők.. segítenek az elhalt bőrréteg leradírozásában. :D)
8/8 anonim válasza:
Ha kivasalod, rendbe jön! Ez garantált. Főleg ha gőzölősen vasalsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!