Ti lehúzzátok mindig magatok után a wc-t, vagy csak este, ha már senki nem megy?
Már nem azért, de nagyon visszataszító vagy.
Környezetkímélő viszont abszolút nem, már ha nem vagy vegán, ugyanis egy kg marhahús előállítása 15000 liter vízbe kerül például.
Szóval úgy egy fél fazék marhapörkölt kihagyásával kiválthatnád ezt az undorítóságot egész életedre. Gratulálok, hogy nem teszed.
Életemben nem hallottam erről a szokásról. Nem is lenne gustusom nem lehúzni, szerintem már az is gáz, ha valakinél sárga a víz vagy foltos a fajansz.
Azt még esetleg megértem, hogyha a wc-hez közeli szobában csecsemő alszik, és hangos a víz éjszaka, ezért vödörrel öntik le...
Mi is lehúzzuk.
EL sem tudom képzelni, hogy hogy lehet egész a pisit bűzölögve hagyni a fürdőben.
Olyan tartályt kell használni, ahol lehet szabályozni a víz mennyiségét. Nem a klasszikus lehúzóst, ahol mindig ugyanannyi víz folyik le. Úgy valóban sok veszendőbe megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!