Hol találok nagyon jó takarítónőt, lakás takarítására?
Én ismerek párat !
Portalanításra ott van porszívó bá és rongyné .
Ők szőnyeget , parkettát és bútorokat nagyon szépen rendbe teszik .
Ablaktakarításban rongyné és a nagyanyja ablakmosó a legjobb.
Metlaki takarítására felmosóbá és az unokája és barátai a legjobbak . Azaz víz és a tisztítószerek .
Ruháknál mosógépné és mosóporbá tud segíteni . Utána vasallóné .
De mondjuk tényleg nem értem mi olyan nehéz egy takarításban. Alapvető persze, hogy ne koszoljuk össze a lakást. Tehát tisztán kell főzni, nem úgy, hogy csupa zsír legyen a tűzhely, cipővel nem szabad a lakásba menni.
Ha minden el van pakolva, akkor a portörlés egy-egy szobában két-három perc. Csak semmit nem szabad elöl hagyni, minden legyen fiókokban, szekrényekben, így csak a vízszintes felületeket kell letörölni.
A fürdőszoba takarítása sem több, mint 10 perc.
Ilyenkor áldom a sorsot, hogy milyen szerencsés voltam, hogy takarítottam. Volt idő, hogy ez volt a munkám.
Hajón, ill. normál szárazföldi hotelben.
A hajón 12 perc alatt kellett makulátlanra suvickolni a kabint, amiben zuhanyzós, wc-s fürdőszoba is volt.
Egy-egy fürdőszobás, wc-s hotelszoba takarítására sem volt több idő adva, mint 15 perc.
Miért kell leszólni a kérdezőt? Mi van, ha egyszerűen nem akar takarítani? Nem dől ám össze a világ.
Mit takar egyébként az a "nagyon jó"? Érdemes lehet többel próbálkozni, előbb-utóbb beválik valaki. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!