Dunaharaszti jó hely?
Figyelt kérdés
Aki ismeri Dunaharasztit, annak mi a véleménye róla? Szeret ott lakni, jellemző ott a betörés vagy ilyesmik? Iskola, óvoda milyen? Közlekedés?2013. jan. 29. 13:23
1/5 anonim válasza:
Közlekedés nagyon jó, kocsival negyed óra alatt Pesten vagy, a HÉV is gyakran jár. A centrumban közel van a HÉV, iskola, óvoda is, a külterületeket nem ismerem annyira.
Hozzánk nem törtek még be soha.
2/5 kalmj válasza:
Jó hely. Van 3 általános, különböző profilla. Van gimi is. Német, angol, sport, zene tagozatok. Betörések vannak, de van rosszabb település is. A legtöbb utca friss aszfaltos. Talán egyszer még uszodánk is lesz. Van "deszkás" pálya. Az új lakóparkoknál vannak marketek. Van piac, nyáron sörsátor, bálok, de van komolyzene is.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, most készülünk oda költözni, remélem szeretni fogjuk.
2013. jan. 29. 14:24
4/5 A kérdező kommentje:
De ha még tudtok mesélni Harasztiról, írjatok. :)
2013. jan. 29. 14:29
5/5 anonim válasza:
Kedves Kérdező,
Már több mint 4 éve tetted fel a kérdésedet. Esetleg szabad megkérdeznem, hogy mennyire jött be Dunaharaszti?
Én most szeretnék oda költözni és én is kicsit el vagyok veszve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!