Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Havi 130 000 Ft-ból 2 fő...

Havi 130 000 Ft-ból 2 fő kitud jönni?

Figyelt kérdés

A barátommal az összeköltözésen gondolkodunk. Mindketten tanulunk és mellette dolgozunk.

Albérletet 40 000 - 45 000 Ft-ért találunk.

Főleg a rezsiköltségekre lennék kíváncsi, hogy mennyit tesz ki egy hónapban. Melyik a jobb, a gáz vagy a távfűtés? Melyikkel lehet jobban spórolni?

Kajára és egyéb kiadásokra (tisztítószerek, konyha stb) mennyit számoljak kb egy hónapban?

Hozzáteszem, hogy sajnos mindketten dohányzunk, így kb 100 ezer Ft maradna egy hónapra.

Ennyiből lehet fizetni az albérletet, rezsit és kaját??

Köszönöm szépen előre is a válaszokat!

2009. szept. 3. 14:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Hoppà, kicsit benéztem! 100bol mindent? Ajajj, mi rezsivel fizetünk 60at, igy nekünk könnyebb! De télen, még konvektorosban is necces lesz! Min. 70-80al szàmolj télen, szerintem, és akkor még nem etettek!
2009. szept. 3. 15:11
 12/17 anonim ***** válasza:
Ismerősömék egy 10 emeletesben béreltek lakást, a 7.emeleten.Volt, hogy minden fűtés el volt a lakásban 3 abalk résnyire nyitva, mert olyan meleg volt bent.Az alatta lévő 6 szint, meg a fölötte lévő 2 melegen tartotta azt a lakást is + a bejárat a folyosóra nyílt, így lényegében majdnem körül voltak véve más lakásokkal.Télire ez megfontolandó :)
2009. szept. 3. 15:19
 13/17 anonim ***** válasza:

Nem hiszem el, hogy nem bírtam leírni rendesen :( szóval minden fűtés el volt zárva + ablek nyitva résnyire.

bocsi, előző

2009. szept. 3. 15:20
 14/17 anonim ***** válasza:
és most se bírtad leírni:D nah inkább foglalkozz az ablekkal:P :D
2009. szept. 3. 15:44
 15/17 anonim ***** válasza:
aaaaaaaaaaaaaaa nemééér :( ez már valami betegség lehet XD
2009. szept. 3. 15:49
 16/17 anonim ***** válasza:
Igen.
2009. szept. 3. 17:13
 17/17 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek a sok választ, őszintén szólva nem annyira arra lettem volna kíváncsi, hogy nem kéne cigizni (ezt én is tudom, de sajnos ez van).

Amúgy a cigit már én is hónapok óta töltögetem, így havi 8500-9000 Ft-ból kijövök, épp azon vagyok, hogy páromat is rászoktassam erre. Mondjuk egy hónapra durván 107-8 ezer forint maradna, s a bevétel is olyan 125-130 között mozog. Inkább többet számolok egy-egy költségre, mint kevesebbet, nehogy koppanjunk.

Köszi mégegyszer azoknak, akik válaszoltak, hasznos volt!

2009. szept. 4. 09:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!