Szerintem ki. Mi barátommal per pillanat 98 ezer forintból élünk, mivel jelenleg munkanélküli.Ja és én is dohányzom.De amikor még dolgozott mi is kb. olyan 130-140 ezerből éltünk.Simán kitudtok jönni.
2009. szept. 3. 14:30
2/17 anonim válasza:
Nálunk is volt amikor a páromnak nem volt munkája, csak én kerestem kb 100ezret,kijöttünk belőle. Tehát nem lehetetlen:)
2009. szept. 3. 14:32
3/17 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszaitokat és a biztatást! :)
2009. szept. 3. 14:35
4/17 anonim válasza:
Hát nagyon szűkösen, de megoldható talán. Ez természetesen az igényeitektől is függ. Távfűtéssel rosszabbul jártok, azt fizethetitek rendesen nyáron is. Nem tudom, hogy főzni akarsz vagy rendelni a kaját. Ha főzöl minden héten beiktatsz valami főzeléket vagy krumplis kaját úgy nem jössz ki olyan drágán (bár nálunk pl erre megy a legtöbb pénz, mert a férjemmel nagy kajásak vagyunk), tisztítószerekre megint nem kell olyan sokat számolni, majd az olcsóbbakat veszed (pl nem domestost használsz, hanem hipót, vagy lidl-ben, tescoban vásárolsz). Viszont félretenni nem igazán tudtok majd. Illetve nem nagyon engedhettek meg magatoknak egyéb kiadásokat.
2009. szept. 3. 14:36
5/17 anonim válasza:
le kéne szokni a cigiről.
2009. szept. 3. 14:42
6/17 anonim válasza:
Szia! Ki tudtok jönni, de a tàvfütést felejsd el! Csak egy jo tanàcs/verem a fejem a falba hogy nem hamarabb tettem/ àttértünk a csavaros cigire! Igy 10e.böl kijön egy honapban a cigi, s vannak màr tök jo cigitöltök is! Van olyan ami màr kész a cigi hüvely csak a dohànyt kell bele tölteni, egy specko töltövel, ami 1300ft. körül van! Ha tiszta dohànyt veszel 400-500ft akkor még az egéséged ért is teszel valamit, na jo nem sokat, de jobb és nem erössebb egy normàl kék szofinàl!:)
2009. szept. 3. 14:42
7/17 anonim válasza:
jav.: egészségedért hirtelen csak ezt làttam meg, leht van még, bocsi :D
2009. szept. 3. 14:44
8/17 anonim válasza:
OFF
Tényleg nem kötekvésnek szánom, de furcsa némelyik ember értékrendje. Képes mindenről lemondani (nem egy olyat ismerek, aki még másodállást is vállal(na)) kivéve a cigarettáról. Igaza volt annak, aki azt írta, hogy a cigiről kell(ene) leszokni. Az egész csak elhatározás kérdése, szerintem azt a havi 30 ezer forintot sokkal értelmesebb dolgokra is lehet költeni. nem hisezm, hogy az a megoldás, hogy olcsóbb cigit veszek, sodrom stb.
2009. szept. 3. 14:49
9/17 anonim válasza:
Na persze, ha leakar szokni, leszokik, ha nem kapott egy tanàcsot! Hol itt a gond, mindenki maga döntse màr el, mire költ és mire nem! Mig nem megy a megélhetésem rovàsàra és megtehetem dohànyzok! Ha szükséges leszokom, vagy ha ugy gondolom, hiàba az elhatàrozàs, ha akart nincs, vagy ha éppen akarat is van, de még az nap felhuzza az agyam valaki! Na de majd, nem sokà senki nem fog idegelni! Akkor majd leszokom, hegyet màszni ugy se lehet, cigis tüdövel! :D
2009. szept. 3. 15:00
10/17 anonim válasza:
Persze, de 90 albérletre, az túlzás! Ennél nektek érdemes olcsóbbat keresnetek!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!