Villany számla?
Megkaptuk az e havi sárga csekket. Döbbenetesen sok.
Most először néztük át. Előző havi számla indulási elszámolása legyen most 3.
Az e havi is ugyan ennyivel indul, pedig szerintem az előző havi zárónak kellene hogy legyen, az e havi nyitó.
Nem mindig ugyanaz a nyitó, így légyegében kifizettetik velünk az előző villanyszámlát is?
Holnap azért bemegyek érdeklődni, csak kíváncsi vagyok a véleményetekre, hogy is van ez.
Ez így is van. De havonta beszoktam diktálni az óraállást. Így mindig tisztában vagyok hogy mit fizetek. Soha nem szokott lenni ugyanaz a nyitó. Előző záró a következő nyitó.
Csak a véleményetekre vagyok kíváncsi, mert szerintem itt nagyon elnyomtattak valamit. Szerintetek?
Azt kell megnézni, hogy a legutóbbi elszámolón (amit ők olvastak le) mennyi volt az óraállás. Majd megnézni, hogy most mennyi az óraállás.
Aztán összevetni, hogy az elmúlt résszámlákon (amelyek a diktálás miatt tulajdonképpen elszámoló számlák) mennyi kWh-t fizettél meg. A két óraállás különbözetét csökkentsd a résszámlákon számlázott mennyiséggel, majd az így kapott értéket szorozd kb. 55 Ft-tal, kb. annyi a fizetendő (ha negatív, visszatérítendő) összeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!