Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Lakásvásárlás előtt hányszor...

Lakásvásárlás előtt hányszor mentél el megnézni az kiszemelt ingatlant?

Figyelt kérdés
Magánszemélytől vásároltál vagy ingatlanközvetítőn keresztül? Az ingatlanosok nem veszik azt zokon, ha többször is ki kell menni a leendő vásárlóval ugyanazt a lakást megnézni?
2013. jan. 29. 20:06
 1/10 anonim ***** válasza:
19%

Miért néznéd többször?

Én a házat építő cégtől vettem újépítésű lakást, egyszer néztem meg.

2013. jan. 29. 20:18
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem veszik zokon, pang az eladás kel nekik a jutalék. Egyébként meg egy ingatlan nem egy nadrág ami ha nem tetszik akkor visszavisszük, vagy kicseréljük. Inkább nézd meg tízszer mint egyszer és átkozd magad, hogy beleválasztottál.
2013. jan. 29. 20:25
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

én kétszer, de első látásra beleszerettem. de voltak fenntartásaim, a második volt csak, amit megnéztem.

első, azért többször, mert elsőre nem tudsz mindent befogadni, többszörre esetleg észrevehetsz hibákat, bármit, mehetsz különböző időszakban, hogy mennyire napos, világos, stb.

2013. jan. 29. 20:43
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Mi kétszer néztük meg. Ingatlanközvetítőn keresztül vásároltunk. Nem volt semmi probléma abból, hogy többször is megnéztük. Az ingatlanosok azért vannak, hogy eladjanak, nem hinném, hogy bármelyikük akadékoskodna, hogyha újra megnéznéd az ingatlant mielőtt döntést hozol. Szerintem érdemes elvinni egy-két hozzáértő rokont, ismerőst. Több szem többet lát.
2013. jan. 29. 21:31
 5/10 anonim válasza:
Mi megnéztük egy csütörök este, beleszerettünk, még aznap egész éjjel dilemmáztunk mi legyen. Reggel felhívtuk az ingatlanos, hogy tegyen ajánlatot. Nagyon örült, mentünk is fizetni a "stoppolót" ami ennél az ingatlanosnál 100.000 forint volt. Ezzel ő megtette az ajánlatunkat. Délután hívott, hogy 4 ajánlat érkezett be aznap reggel, 24 órát volt hirdetve a lakás... Vacilált az eladó, de mivel a mi ingatlanos cégünkkel volt a legjobb a szerződése, így minket választott. Vasárnap szüleimmel újra megnéztük, tüzetesebben, pár napra rá már foglalóztuk az eladóval az ügyvédnél. Nagyon hamar ment a dolog, Duna House volt az ingatlanos. Mindent intéztek, és tényleg nagyon gyorsan. December 7-én foglalóztuk, január 27-én átvettük a lakást, pedig hitelintézés is volta sajnos.
2013. jan. 29. 21:57
 6/10 anonim ***** válasza:
Kivitelezőtől vettünk meg, ingatlanoson keresztül. Előtte megkaptuk az alaprajzokat, átnéztük, gondolkodtunk. Ingatlanos megmutatta, utána gondolkodtunk egy órát és lecsaptunk rá. Másnap már papíroztuk. Tehát, egyszer néztük meg.
2013. jan. 30. 09:18
 7/10 anonim ***** válasza:
Ingatlanközvetítőn keresztül vettünk házat, 2x néztük meg. Először a férjem, anyum, hugom és én voltunk ott, második alkalommal az építész ismerősünk (aki az átalakítást tervezte később), anyum és én. A második látogatás célja elsősorban a szakértő szem miatt volt, laikusként nekünk már első alkalom után bejött a ház.
2013. jan. 30. 09:39
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

A legfontosabb először is a környék és a közvetlen szomszédság szemrevételezése kertes háznál.Ennek kihagyásával bizony

hosszabb távon nagyon be lehet szopni.Az ingatlan megtekintése csak ezután jöjjön.Írjuk össze előre kérdéseinket,FOTÓZZUNK! rengeteget,mindenre úgysem tudunk ott

figyelni.Otthon aztán szépen,nyugodtan böngészhetjük a képeket,tervezgethetünk,elemezgethetünk.Min. 2X tekintsük meg a megvásárolandó ingatlant,lehetőleg ismerős,rokon is legyen ott(több szem többet lát)Ne kapkodjunk,és ne ugorjunk bele a legelső házba!

2013. jan. 30. 13:42
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk az ingatlanost azért fizetik, hogy megmutassa a házat, amit venni akarsz. Szerintem a 2-3 alkalom még nem gáz.

Nekünk szerencsénk volt, olyan helyen találtunk házat, ami tetszett előtte is és én ismertem. Meg szakmabeliek vagyunk a férjemmel, nem kellett szakértő szemet vinnünk. Így gyorsan ment a kiválasztás.

2013. jan. 30. 16:00
 10/10 anonim válasza:
100%

Mi egyszer néztük meg, de ehhez hozzá tartozik, hogy mi felújítandót kerestünk, tehát a lakás állapota nem volt lényeges, mert úgyis teljesen felújítjuk.

A környék volt fontos (boltok, tömegközlekedés, stb) és a lakás jó átalakíthatósága (falbontás).

Ingatlanoson keresztül vettük.

2013. febr. 23. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!