Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Bau Therm plus kft-ről vélemén...

Bau Therm plus kft-ről vélemények?

Figyelt kérdés
Ma délelőtt voltak itt nálunk, édesanyám jóhiszeműen majdnem adott nekik 5000 forint előleget, de én gyanakodni kezdtem, és megkértem az illetőt, hogy távozzon, amíg meghozzuk a döntést. Belement, utánanéztünk az interneten, és kiderült, hogy már több illetőt is átvertek ablak-ajtó felújítás címén, ráadásul feketelistások is. Addigra sajnos aláírtunk egy kis lapra írt szerződést, amit azonnal sztornóztattunk az illetővel, amikor visszatért. Elvileg az ügy le van zárva, a férfi megértőnek tűnt, de én akkor is félek egy kicsit. Kell aggódnunk attól, hogy visszatérnek, esetleg megvernek, stb.? Nem akarok ilyen banális lenni, de soha nem engedtünk be idegent, ez volt az első (és egyetlen) alkalom, és eléggé meg vagyunk ijedve. Előre is köszönöm a válaszokat.
2013. jan. 26. 14:33
 1/3 TappancsMancs ***** válasza:
Jól tetted hogy neten megnézted. Ha már átvertek másokat akkor jobb ha nem.
2013. jan. 26. 19:34
 2/3 TappancsMancs ***** válasza:
Jól tetted a stornóztatást. Visszajönni meg bunyó stb ilyenek szerintem nem lesznek. Az más "műfaj"...
2013. jan. 26. 19:46
 3/3 TappancsMancs ***** válasza:
Az ilyen pénzügyi csalók nem a testi erőszakkal "dolgoznak".
2013. jan. 26. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!