Mivel tudnék az üvegen fényes, fekete felületet elérni?
Figyelt kérdés
Fekete festett üvegek vannak a nappali bútorukon. Vele szemben a fal viszont a kanapé felett teljesen üres.
Kitaláltuk, hogy tükör darabkákat ragasztunk oda fel. De szerintem jobban mutatna, ha a üveget vennénk, és befestenénk feketére.
Mivel tudnám befesteni, lefújni, hogy fényes legyen a felülete?
2013. jan. 23. 19:22
1/2 Zsolt75 válasza:
Fényes zománcfestékkel vagy üvegfestékkel le lehet festeni vagy fújni.
Egyébként egy szép képet ha feltennétek? Esetleg valami burkoló követ ha ragasztanátok? Annyiféle szép anyag van már, én a helyetekbe nem küzdenék üveggel, már azért sem mert az is csak egy nagy homogén felületed ad a célotok pedig az, hogy megtörje valami az egyhangúságot.
2/2 kunu lenke válasza:
Szia.Én el tudnék képzelni minőségi kerámia lapokat akár 60x60 több darabot össze vissza,Bemész egy komolyabb csempe szakkereskedésbe ott szerintem találnál a célnak megfelelő dekorációnak alkalmas sok-sok választékból valamit??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!