A konyha marad vagy megy, ha megvettem a házat?
"Én is úgy gondolom, hogy a ház tartozéka."
Rosszul gondolod.
A bútor sehol nem tartozék,ugyanúgy ahogy a műszaki cikkel,háztartási berendezések sem.(Kivéve természetesen ha az adásvételiben tételesen föltüntetésre kerülnek.)
Amik a ház elválaszthatatlan tartozékai azok az ablakok,ajtók,víz-villany vezetékek..stb.
Ezen lehetne vitázni , de mivel a tulaj az eladás során nem úgy hirdette gondolom meg, hogy lakás ár X millió , plusz konyha bútor Y ezer ?! Akkor viszi az ablakokat is , mert tavaly lett kicserélve ? Az OK, hogy ha egy házat felújítasz többet ér , de nem fogják neked kifizetni külön festék árát, a parketta lakkozást , a tapétát stb... szóval ez elég fura helyzet.Mond meg OK, vihetik, szedjék ki, de legyél ott te is , vagy "cserében" tegyék akkor használhatóvá a konyhát olyan állapotúvá, amilyen konyhabútorral, értem itt, faljavítás a kiszedés után, festés stb.
Azért ha már megnézek egy házat és már ár is van miért talál ki még plusz költséget valaki ? Füvesítés és Fák, külön gáz és vízszerelés , kazán sincs plusz költségként sehol .
Ezt neki már bele kellett volna kalkulálni az árba , ez egy beépített bútor, nem egy kanapé !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!