A konyha marad vagy megy, ha megvettem a házat?
Nem tetszik a konyha és lecserélném előbb vagy utóbb, de inkább utóbb, mert most másra is elmehetne az a pénz!
Előre kijelentettem nekik, hogy kár okozása nélkül vihetik a cuccaikat. Ők azt mondják, hogy nem lesz semmi kár... Meglátjuk! Kérdés, hogyan tudom behajtani rajtuk? Az ügyvéd számlájára megy a vételár. Szólhatok neki, hogy várjon, amíg a konyhát el nem viszik és csak az után fizesse ki őket?
EGyébként az a legnagyobb gond, hogy iszonyatosan sötét emberekkel állok szemben...! :(
ÉS mint tudjuk, hülyékkel szembe szállni lehetetlen...
Én a helyedbe azt mondanám , hogy vigye. Úgy se tud vele mit kezdeni, mert oda van kitalálva ahova beépítették. Átalakítani meg sosem érdemes ilyet mert többe kerül a leves mint a hús, hogy a konyhához stílusosan fogalmazzak.
Ráadásul neked már most sem tetszik...
Egyébként illő lett volna a ház tartozéknak tekinteni, de ez tényleg megállapodás kérdése.
Köszönöm szépen mindenki válaszát.
Én is úgy gondolom, hogy a ház tartozéka. Persze ők csak próbálnak mindenből kisajtolni még többet...
Ez a konyha ide lett kitalálva, szerintem majd feldughatják a seggükbe. Igaz, nekem sokat spórolnak meg az eltávolításával, mert tényleg csak kidobtuk volna. De tény, hogy az nem most következett volna be...
Azért én majd jelezni fogom az ügyvédnek, hogy várjuk meg, míg elviszik a konyhát, utána adja át nekik a pénzüket. Amennyiben kárt okoznak, szeretném, ha azt meg is térítenék. Ha már ők ennyire szarrágóak, had legyek én is...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!