Kirepülök a családi fészekből, mire számítsak?
Nagyon nem mindegy, hogy Pestre költözöl, vagy valami másik városba.
Tudod, hogy "vidéki" városban azért valamivel (talán) kevesebbet kell költened közlekedésre (=többet fogsz gyalogolni), kevesebb olyan szupermarket van, amelyikbe ha bemégy, teljesen elcsábulsz, és az sem mindegy, hogy az albit mennyiért tudod kivenni.
Távfűtéses lakás esetében (ha nincs külön mérő-óra a radiátorokon) akkor a fűtéssel nem tudsz spórolni, gázkonvektor esetén annyit fűtöl, amennyit meg tudsz fizetni.
Azt is feltétlenül kérdezd meg, hogy mennyi a közös költség összege, épületenként van hatalmas eltérés.
A liftes házakban jelentősen több a közös költség.
Ha ide írod, hogy melyik városba költözöl, talán ennél konkrétabbat is ír valaki.
Egrieken a sor, aki tud segítsen!!!
Elfogadható áron, elfogadható szinvonalú és elfogadható nagyságú albit a kérdezőnek!
Ha tud valaki, valamit, segítsen!
van abban valami, hogy egy 100as alaphangon elmegy, ha nem csak vegetálni akarsz.
pont most számoltam össze mennyi a kiadásunk a párommal, pedig mi még marha szerencsések vagyunk, mert saját lakásban élünk.
szóval ha nem csak otthon akarsz ülni 3 pulcsiban párizsis zsemlét majszolgatva, mert fűteni is alig van pénzed, és a kaja sem 2 fillér, akkor fel kell kötni az alsóneműt.
ugye már dolgozol?
Egerben csak kirándulni voltam, gyönyörű város, és az a rengeteg történelmi látnivaló, ....
De szerintem éppen ez a legnagyobb bevételi forrása is a városnak, az idegenforgalomból él valószínű a lakosság nagy része. Talán éppen ezért alapjaiban drágább a megélhetés, mint másik hasonló méretű városban.
Nagyon gyorsan fel kell majd térképezned, hogy hol, mit tudsz vásárolni, ami olcsóbb, mint amit a túristáknak kínálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!