Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mit írjak ki a betörőnek a...

Mit írjak ki a betörőnek a kapura hogy elriasszam?

Figyelt kérdés

Egyre gyakoribbak a betörések a környéken, a közvilágítás pedig egyre...hm.

Üdülőövezetben lakunk, alig laknak az utcában.

Bár van az udvarban 2 felnőtt pit bull, és van még egy pár nyalánkság, de gondoltuk csináltatnánk egy táblát.

Ilyesmire gondoltam:

Kedves Betörni Vágyó!

Ha bejössz az udvarba, garantálom hogy innen nem mész ki élve! Szóval ne kockáztass!

Örülnék ha olyan lenne a szöveg, hogy a járőröző rendőrök szemét se bántsa, de érthető legyen. Köszi!

2013. jan. 8. 16:07
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát én nem tudom, hogy nem-e az ellenkező hatást érnéd el vele, hogy juszt is bemegyek, vagy bemegyünk mert itt tutira nincs senki... Szerintem a két felnőtt pitbull hatásos (bár garancia ugye semmire sincs). Esetleg egy-két mozgásérzékelős lámpa nem lenne rossz. Megértem hogy mi a célod, és egyet is értek Veled nagyon, csak vigyázni kell, nehogy tényleg mást váltson ki a betörni vágyóból a kiírás.
2013. jan. 8. 16:20
 2/16 anonim válasza:
100%
Vigyázz!Az anyós harap!
2013. jan. 8. 16:20
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az elsővel. Egyfajta kihívásnak tekintenék egyesek, de el tuti nem riasztaná őket. Egy kutyát és egy kamerát ábrázoló tábla szerintem elég.
2013. jan. 8. 16:25
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg valami őrző-védő cég táblát kitehetszm hogy, meg hogy rendőrségre bekötött riasztó, ilyesmik. De szvsz minnél több a tábla, annál gyanúsabb lesz hogy van mit vinni is.
2013. jan. 8. 16:29
 5/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Igaz lehet, csak olyan felháborító! Aludjon nyugodtan az ember az otthonában....

Mozgásérzékelős lámpa az van. Ezek szerint az is hatásos lehet:) Ésa a kamerás matrica sem rossz ötlet:) Köszi!

A kutya dolog csak egy kis, alig látható helyen van kiírva. 2cm * 15 cm az egész. Akkor inkább rakjak ki nagyobb kutyás táblát?

Ezt annó pont azért nem írtuk ki nagyobban, hogy meglepi legyen annak aki úgy gondolja hogy elég bátor, de most már én nem vagyok az lassan...

2013. jan. 8. 16:30
 6/16 A kérdező kommentje:
Nagyon tetszik:))))))) Hát igen....
2013. jan. 8. 16:45
 7/16 anonim ***** válasza:
Arra vigyázz, hogy rosszcsont gyerekek is bemászhatnak, akik egy nagy verést megérdemelnek, de annál többet nem.
2013. jan. 8. 16:47
 8/16 anonim ***** válasza:
Már próbáltam én is nem törtek be hozzám soha.De felszereltem egy álkamerát és kiírtam hogy riasztóval kamerával figyelt terület 1 hét múlva betörtek.
2013. jan. 8. 17:19
 9/16 anonim ***** válasza:
95%
Ezek a táblák csak arra valók,hogy mi nyomdászok megéljünk a gyártásukból.
2013. jan. 8. 22:24
 10/16 gomzoli ***** válasza:
100%
Vigyázat! A kutyák csak 3 naponta kapnak enni!
2013. jan. 9. 07:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!