Mit írjak ki a betörőnek a kapura hogy elriasszam?
Egyre gyakoribbak a betörések a környéken, a közvilágítás pedig egyre...hm.
Üdülőövezetben lakunk, alig laknak az utcában.
Bár van az udvarban 2 felnőtt pit bull, és van még egy pár nyalánkság, de gondoltuk csináltatnánk egy táblát.
Ilyesmire gondoltam:
Kedves Betörni Vágyó!
Ha bejössz az udvarba, garantálom hogy innen nem mész ki élve! Szóval ne kockáztass!
Örülnék ha olyan lenne a szöveg, hogy a járőröző rendőrök szemét se bántsa, de érthető legyen. Köszi!
Köszönöm! Igaz lehet, csak olyan felháborító! Aludjon nyugodtan az ember az otthonában....
Mozgásérzékelős lámpa az van. Ezek szerint az is hatásos lehet:) Ésa a kamerás matrica sem rossz ötlet:) Köszi!
A kutya dolog csak egy kis, alig látható helyen van kiírva. 2cm * 15 cm az egész. Akkor inkább rakjak ki nagyobb kutyás táblát?
Ezt annó pont azért nem írtuk ki nagyobban, hogy meglepi legyen annak aki úgy gondolja hogy elég bátor, de most már én nem vagyok az lassan...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!