Meddig aludtok (mikor keltek) hétvégén?
Ez változó. Ma például fél 10 körül keltem. A barátnőm még alszik, ezért ültem ki a nappaliba netezni. Tegnap volt nálunk egy kis baráti összejövetel, ezért későn jutottunk az ágyba. Nem akarok zörögni, ezért csak a mosogatógépet pakoltam be, majd ha felébred, akkor rendet rakunk. Addig marad a csendben netezés :)
29/F
Első vagyok. Igen, ez nálunk így természetes. Ha valaki előbb ébred fel, akkor nem ébreszti fel a másikat.
Még otthon laktam, akkor nem ez volt a jellemző. Apám kelt mindig először és valahogy mindig próbálta a többiek tudtára adni, hogy ő felébredt, ideje nekünk is felkelni. Akkor utáltam meg ezt a szokást.
Persze vannak kivételek, de az már 18+ :)
Általában fél 8 körül kelek.
Nem tudom hogy képesek egyesek 9-10-ig is aludni. Nekem az már rosszul esne, ha nem kelhetnék föl. Persze nem vagyunk egyformák...
Nekem nincs senkim aki fölébreszthetne, leszámítva a cicámat. De ő nem szokott.
Hétköznaponként hajnalban kelek és csak késő este jutok ágyba, szóval hétvégére nagyon fáradt vagyok.
Kb. 10-11-kor szoktam így felkelni hétvégenként.
Párom is kb. ekkor, csak kicsit előbb, addig netezik. Persze, hogy hagyjuk egymást aludni, miért ne hagynánk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!