Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Meddig aludtok (mikor keltek)...

Meddig aludtok (mikor keltek) hétvégén?

Figyelt kérdés
2013. jan. 6. 09:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Ez változó. Ma például fél 10 körül keltem. A barátnőm még alszik, ezért ültem ki a nappaliba netezni. Tegnap volt nálunk egy kis baráti összejövetel, ezért későn jutottunk az ágyba. Nem akarok zörögni, ezért csak a mosogatógépet pakoltam be, majd ha felébred, akkor rendet rakunk. Addig marad a csendben netezés :)

29/F

2013. jan. 6. 10:12
 2/11 anonim ***** válasza:
Nálunk is kis baráti összejövetel volt, későn kerültem ágyba, kilenc körül keltem, egyedül vagyok, úgyhogy én zöröghetek :) Vágtam egy kis fát, aztán nagytakarítás lesz, szüleim ma jönnek haza külföldről és nem lenne túl jó, ha így látnák a házat :)Egyébként változó, de átlagba, 9-10 körül szoktam hétvégén kelni, viszont mikor hulla fáradt vagyok és elhatározom este, hogy na holnap tuti délig alszom, akkor biztos, hogy már hétkor kipattanok az ágyból
2013. jan. 6. 10:26
 3/11 A kérdező kommentje:
Értem, köszi. Szóval ti hagyjátok hétvégén a másikat aludni, egyikőtök sem kelti a másikat azért mert ő előbb kelt.
2013. jan. 6. 10:26
 4/11 anonim ***** válasza:
Második voltam, ha párom itt alszik, akkor mi is úgy szoktuk, mint az első válaszoló, csak nálunk általában ő kel előbb, mindig talál valami elfoglaltságot, amivel csendben el van. :) Bár elég nagy a ház, a háló az emeleten van, ha lent zörgölődik, abból én nem hallok semmit fent.
2013. jan. 6. 10:33
 5/11 A kérdező kommentje:
Utolsó: és ilyenkor meddig hagy aludni?
2013. jan. 6. 10:34
 6/11 anonim ***** válasza:

Első vagyok. Igen, ez nálunk így természetes. Ha valaki előbb ébred fel, akkor nem ébreszti fel a másikat.

Még otthon laktam, akkor nem ez volt a jellemző. Apám kelt mindig először és valahogy mindig próbálta a többiek tudtára adni, hogy ő felébredt, ideje nekünk is felkelni. Akkor utáltam meg ezt a szokást.

Persze vannak kivételek, de az már 18+ :)

2013. jan. 6. 10:37
 7/11 anonim ***** válasza:

Általában fél 8 körül kelek.

Nem tudom hogy képesek egyesek 9-10-ig is aludni. Nekem az már rosszul esne, ha nem kelhetnék föl. Persze nem vagyunk egyformák...

Nekem nincs senkim aki fölébreszthetne, leszámítva a cicámat. De ő nem szokott.

2013. jan. 6. 10:38
 8/11 anonim ***** válasza:
Hétvégén sem alszunk tovább 7 óránál. Nem is tudnánk az ágyban maradni.
2013. jan. 6. 10:55
 9/11 anonim ***** válasza:
második vagyok, hát attól függ, ha kell menni valahova, akkor időben ébreszt azért, de általában hagy, ameddig magamtól fel nem ébredek, tudja, hogy nagyon morcos vagyok, ha felkeltenek (sajnos tényleg, ha keltenek, fél órát még nem lehet hozzám szólni, tiszta bunkó tudok lenni olyankor akaratlanul is)
2013. jan. 6. 11:15
 10/11 anonim ***** válasza:

Hétköznaponként hajnalban kelek és csak késő este jutok ágyba, szóval hétvégére nagyon fáradt vagyok.

Kb. 10-11-kor szoktam így felkelni hétvégenként.

Párom is kb. ekkor, csak kicsit előbb, addig netezik. Persze, hogy hagyjuk egymást aludni, miért ne hagynánk?

2013. jan. 6. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!