nem ismerem azokat a falvakat de én most egy másik faluban lakom és ha tehetném nagyon szívesen beköltöznék városba.
majd egyszer eljön az ideje de faluban nem szívesen lakok az tuti..
2013. jan. 2. 09:12
2/9 anonim válasza:
Akkor inkább város.
A falut nem szeretem. Számomra kevés a lehetőség, unalma.
De azért Budapestre sem költöznék, mert az meg túlzsúfolt.
Legjobb lehetőség számomra a vidéki város, mint pl. Debrecen (a kedvenc városom), Győr, Pécs, vagy... Szekszárd!
2013. jan. 2. 09:13
3/9 anonim válasza:
*unalmas
2013. jan. 2. 09:14
4/9 anonim válasza:
Ha bármi miatt (korod, anyagi helyzeted) rákényszerülsz arra, hogy munkahelyed legyen, akkor csakis a város.
Ha anyagi kényszer nincs, és hobbiból akarsz kertészkedni, stb. akkor jobb a falu. Amikor szükséges, be tudsz menni a városba akár szórakozni, akár bevásárolni stb.
2013. jan. 2. 09:24
5/9 anonim válasza:
Ha nincs messze a munkahely akkor falu mint ahol most is élek. A város annak való aki szereti a nyüzsgést a faltól falig aszfaltot a bűzt hangzavart stb.Persze leginkább a nagyvárosokat nem szeretem .
2013. jan. 2. 09:25
6/9 rémuralom válasza:
Aki nem szereti a városi nyüzsgést, de rá van kényszerülve a városi létre, annak egy jó kompromisszum lehet a városhoz közeli falu, ahonnan nem okoz különösebb gondot naponta bejárni.
2013. jan. 2. 10:25
7/9 anonim válasza:
Most egy városban élek, de amolyan kisebb város, tehát nincsen olyan nyüzsgés mint Debrecenben. Amúgy Debrecentől 18 kmre. 32.000 fős város ez is, de mégis jobb. Faluban is jó, csak ha munka nincsen akkor mindennek vége.
2013. jan. 2. 20:52
8/9 anonim válasza:
Vidéki városban élek és gyönyörű. Itt is megvan a betondzsungel vonásai,és még a városi nyüzsgés is meg van.
Csak kisebb és csöndesebb.
2013. márc. 15. 14:31
9/9 anonim válasza:
Én 10 éve lakok egy faluban, 8 km-re a várostól. Abszolút nem szeretek itt lenni. Ráadásul itt vagyunk a szlovák határon és pl. tavaly volt az, hogy szinte minden héten jöttek a kommandósok, mert vagy embercsempészet, vagy drogtermesztés vagy áfacsalás volt. Azóta mindig járőröznek itt a nav-osok meg a rendőrök. Szüleim nem nagyon szeretnének visszaköltözni, bár nagyon úgy tűnik hogy egyszer muszáj lesz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!