Üdv! Épp azon vacilálunk, hogy korszerüsitsük a fűtést! Gáz fűtésen gondolkodunk, turbós kombi vagy kondenzációs kombi kazánon. Tégla épület Elgondolkodtunk a vegyestüzelésen is, de kevés időnk miatt kizárva.52nm 1.5 szobás. Valaki tud segíteni?
Szia!
Ha nagyobb házról lenne szó, akkor azt mondanám legyen gáz és vegyes tüzelésű kazán együtt, de egy ekkora ingatlannál vegyél egy kondenzációs turbó kombi kazánt és használd egy programozható termosztáttal.
A cserépkályhát pedig hagyd meg! - az egy jó lehetőség a fűtésre ha nem lenne gáz. Ráadásul az aztán elmegy villany nélkül is, amit a vegyes tüzelésű rendszereknél csak a természetes cirkulációval működő fűtésekről lehet elmondani (de azoknak irdatlanul vastag csövekre van szüksége)
Ha van kérdésed írj, épületgépész vagyok és szívesen segítek.
Írtam üzenetet!
Ott leírtam minden ami érdekel és szeretnék válasz kapni!Épp efféle válaszokra várok ,ahol mind a 2 megoldásra választ kapok!Tudtok még tanácsot adni ,írni szívesen fogadom!
Üdv mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!