Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Üdv! Épp azon vacilálunk,...

Üdv! Épp azon vacilálunk, hogy korszerüsitsük a fűtést! Gáz fűtésen gondolkodunk, turbós kombi vagy kondenzációs kombi kazánon. Tégla épület Elgondolkodtunk a vegyestüzelésen is, de kevés időnk miatt kizárva.52nm 1.5 szobás. Valaki tud segíteni?

Figyelt kérdés

2013. jan. 1. 12:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha nagyobb házról lenne szó, akkor azt mondanám legyen gáz és vegyes tüzelésű kazán együtt, de egy ekkora ingatlannál vegyél egy kondenzációs turbó kombi kazánt és használd egy programozható termosztáttal.

A cserépkályhát pedig hagyd meg! - az egy jó lehetőség a fűtésre ha nem lenne gáz. Ráadásul az aztán elmegy villany nélkül is, amit a vegyes tüzelésű rendszereknél csak a természetes cirkulációval működő fűtésekről lehet elmondani (de azoknak irdatlanul vastag csövekre van szüksége)

Ha van kérdésed írj, épületgépész vagyok és szívesen segítek.

2013. jan. 4. 11:42
 12/13 A kérdező kommentje:

Írtam üzenetet!

Ott leírtam minden ami érdekel és szeretnék válasz kapni!Épp efféle válaszokra várok ,ahol mind a 2 megoldásra választ kapok!Tudtok még tanácsot adni ,írni szívesen fogadom!

Üdv mindenkinek!

2013. jan. 4. 16:48
 13/13 anonim ***** válasza:
Mit hozott a jövő? Jóval olcsóbb lett a gáz. Én már tavaly óta be se fűtöttem a fatüzelésűbe, nem éri meg.
2019. dec. 11. 03:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!