Szerintetek a cserépkályhával van a gond?
Délelőtt begyújtunk, tűz forró a kályha. Ha a külső hőmérséklet nappal sem megy 0 fok fölé, a szobában 15-19 foktól nem lesz melegebb. Másnap reggelre teljesen kihűl a kályha. Ez normális? Pedig csak egy szobát fűtünk vele, de azt hozzá kell tennem, hogy a folyosón nincs fűtés, és az ajtók elég rosszul záródnak.
Köszönöm a válaszokat!
Kb. ekkora a kályha:
és nem egész nap fűtünk vele (azt hogy szokás?), hanem amikor forró, akkor lezárjuk.
"Másnap reggelre teljesen kihűl a kályha. Ez normális? "
Nem, ez egyáltalán nem normális. Nekünk is kb. ekkora kályhánk van, két szoba közé van beépítve. A másik oldalon van a tűztér, de ha du. 3 óra felé be van fűtve, kb. 6 óra felé már az én oldalamon is lehet érezni a meleget.
Ha folyamatosan, minden nap fűtve van, a kályha nem hűl ki, másnap délután is langyos és még mindig meleg van a szobában.
Ha a folyosón nincs fűtés és az ajtók nem záródnak rendesen, a kályhának akkor is tartania kellene a hőt.
Szerintem kellene szólni szakembernek, hogy nézze meg a kályhát.
Gondoltam, hogy valami nincs rendjén :(
Köszönöm a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!