Mennyiért csinálják a külső hőszigetelést?
Nekem csak egy nagyjából ár kell,mert kaptam egy ajánlatot és nekem ez elég szimpatikus,de nem tudom mi az árszínvonal.
2600Ft/m2 áron leszigetelnék és be is vakolnák a házam.
Ez mennyire reális ár?
Én a helyedben nem reklámoznám annyira neten,hogy számla nélkül csinálsz ezt vagy azt.
A másik pedig,hogy ha ajánlatot teszel valakinek,akkor legalább helyesen írd le amit akarsz...
Aki nem képes leírni 2 mondatot helyesen,szerinted arra rábízok egy ilyen dolgot?
Kérdező!
Nézd meg pl. itt az árakat:
Nem mindegy, hogy az ajánlat amit írsz anyagos ár-e vagy csak munkadíj.
Én anno 5 cm-es Nikecell lapokkal szigeteltem, üveghálós ragasztással és rá Terranova dörzsölős vakolat. Szinte 1 db gyertyával hőntartom a házban a helységeket:-)
Vagyis nagyon gazdaságos a fűtésem.
Ez egy elég baráti ár, nekem kicsit gyanús is. Ismerni kellene, mit értenek ez alatt, mit tartalmaz - milyen szigetelőanyagokat. Állványozni kell? Mi kerül a lábazathoz, a kávákba, milyen lesz a vakolat. Ha nem jól oldják meg, többet ártanak, mint használnak. Ami még fontos: nem szabad spórolni a szigetelőanyag vastagságán, legyen olyan vastag, amilyen csak belefér - minden egyéb költség ugyanaz, így a fajlagos költség nem emelkedik.
Én azért konzultálnék egy szigetelő szakemberrel ...
Jó szigetelést és boldog új évet kívánok :)
Nekünk 2000/m2 munkadíjjal készült el, 8- illetve 10 cm (északi fal) EPS-sel, jó minőségű Weber termékekkel, hálózva, vakolva, dörzsvakolattal színezve. A minőséggel elégedettek vagyunk. Állványra is szükség volt, a kőműves (aki a szigetelést csinálta) saját maga intézte, szállította. Úgyhogy nagyon baráti áron volt, de ki lehet fogni.
Annyit változtatnék csak utólag (3 év telt el), hogy ma már 15 cm-es lapokat tetetnék fel... és alá, a lábazatra 5 cm-eset. De ez az én hibám, én akartam akkoriban, hogy úgy legyen megcsinálva, ahogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!